Hacınabispor Aile olmuş Şampiyonluğa Koşuyor…

Hacınabispor Aile olmuş Şampiyonluğa Koşuyor…

Emre Şahinol'un kaleminden

A+A-

Hacınabispor Aile olmuş Şampiyonluğa Koşuyor…

Herkes Kenetlenmiş!

Kulüp Yöneticilerinin aileleri tribünde takıma destek veriyor.

Nereden başlasam bilemiyorum, uzun zamandır böyle bir tablo görmedim. Bugün ilk defa Hacınabispor’un maçına gittim. Ne yalan söyleyeyim daha önce gitmediğim için kendimi ayıpladım. Bir arkadaşım bana hacınabisporu bir izle bak keyif alacaksın demişti gerçekten de öyle oldu. Sahada ne yaptığını bilen bir takım, devamlı koşan, bir birine bağırmayan, yardımlaşan ve ne istediğini bilen bir takım vardı. Saha kenarında ki Zekeriya hoca öğrencilerini iyi tanımış gerçekten takdir etmek gerek. Zekeriya hocayı çok tanımam maçlara gittikçe görür hatta selamlaşmamız bile yoktur o derece yani.

 YÖNETİMDE BULUNANLARIN AİLELERİ MAÇLARA GELİYOR

4 Yıldır Bafra’daki maçları takip ederim, 4 yıldır da maçlarda bayan izleyici görmedim, göreceğimi de pek zannetmiyordum taki bu maça kadar. Bugün tribüne bir bakim dedim çoluk çocuk herkes gelmiş, bu aileler kim dediğim de ise, bizim yönetimdeki kişilerin aileleri dediler yine takdir ettim. Kenetlenmek böyle bir şey sanırım herkes şampiyonluğa inanmış, kenetlenmiş.

SAHADAKİ ATOM KARINCALAR

Saha da öyle bir topçu vardı ki adı Tunahan Toklu, kafamı nereye çevirsem onu görüyorum, devamlı koşuyor, pres yapıyor, pas veriyor, yorulmak nedir bilmiyor kim bu dediğim de ise samsunspordan geldiğini 200 dakika maç oynansa 200 dakika koşar cevabını aldım ne diyeyim maşallah. Saha da gözüme çarpan bir diğer topçu ise Soner Canöten, adam hattrick yapıyor öyle basit gollede değil jeneriklik goller atıyor. Sahanın en tecrübeli ismi Yunus kardeşimi de unutmamak lazım varlığı karşı takımı tedirgin etmesine yetiyor. Takım bütünüyle bir takım olmuş ne diyelim sonu güzel olsun.

YÖNETİMDEKİ KARDEŞLİK

Yönetimdeki kardeşlik, arkadaşlık her takıma nasip olmaz, herkes yerini yurdunu, nerede duracağını biliyor. Kimse kimsenin işine karışmıyor, entrikalar yapmıyor, neyse o fazlası yok, arkadan iş çevirende yok. Başkan ne derse o karşı çıkmak kesinlikle yok. Galibiyette de birler, beraberlikte de, hele futbolcular yönetimle abi kardeş gibiler.

ÖNÜMÜZ HAVZA MAÇI DÜĞÜMÜ ÇÖZECEK

Ligin 5. Haftasında Hacınabispor grubun lideri Havzaspora konuk olacak, bence düğüm burada çözülecek buradan gelecek bir galibiyet her şeyin pimini çekecek ve şampiyonu belirleyecek. Bana kalırsa bu oyun ve birlik beraberlikle şampiyon belli. Havza maçı ne olur bilinmez ama buradan yüzlerce kişinin gideceği aşikar.

SON SÖZLER

Güzel bir takım, güzel bir yönetim ve aile olmanın meyvesini inşallah lig sonunda alırsınız. Tüm içtenliğimle tebrik ederim.  Umarım lig sonunda 1930 Bafrasporla beraber kol kola çıkarsınız.

Sevgilerimle
Emre Şahinol

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum