GÜZEL MANKEN ÖRTÜNÜYOR MU?

GÜZEL MANKEN ÖRTÜNÜYOR MU?

Yunan oyuncu Yorgo Seateradist’le evlenince Hıristiyan olan, daha sonra Budizm’e merak saran Tuğçe Kazaz, yeniden Müslüman olduktan sonra şimdi de örtünüyor mu?

A+A-

Çıktığı tesettür defilesinin ardından magazin gündeminin en çok konuşulan isimlerinden olan manken Tuğçe Kazaz, Vatan’ın sorularını yanıtladı. Kazaz, ’Kapanmayı düşünüyor musun?’ sorusuna, "Bunu Allah bilir. Ne zaman ne olacağımızı biz bilemeyiz. Olacakları da, benle ilgili her şeyi de sadece Allah bilir. Hayatta asla dememeyi öğrendim. Asla dediğim her şey başıma geldi." dedi. Güzel manken "Şu anda aydınlanma dönemindeyim. Artık daha mutaassıp bir hayatın içindeyim. Çünkü kadınlık değerlerimin farkındayım. Ben razıyım kendimden. Büyük bir değişim geçirdim, geçirmeye de devam ediyorum."

’AĞIR BEDELLER ÖDEDİM’
Artık mayo, bikini defilelerinde yer almayacağının altını çizen manken, "En son aşağı yukarı 3 yıl önce böyle bir defileye çıkmıştım. Bundan sonra o sayfa benim için tamamen kapandı. Ama şunu da belirteyim; o fotoğraflardan rahatsız değilim. O zamanki Tuğçe farklı şimdi ki Tuğçe farklı. Geçmişimi de asla inkar etmem. O zaman öyle düşünüyordum, şimdi böyle. İleride neye dönüşeceğimizi Allah bilir. Bedelini ödediğin sürece her türlü seçimi yapabilirsiniz. Ben de geçmişte ağır bedeller ödedim." dedi ve Budist olmadığını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.