GÜZEL BİR ÇEVRE İÇİN YARIŞTILAR

GÜZEL BİR ÇEVRE İÇİN YARIŞTILAR

Kızılırmak anaokulu ilçede bulunan ana okulları ve ilkokullar arasında “Güzel Bir Çevre” konulu resim yarışması düzenledi.

A+A-

Düzenlenen programa Bafra Kaymakamı Halis Arslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü M. Ali Katipoğlu, okul müdürleri, öğretmenler ve veliler katıldı.

Kızılırmak Anaokulu Müdürü Seçim Çalışkan; “Kızılırmak Anaokulunda Gülbeyaz Ülkü Arslan ve Şennur Koç Koordinatörlüğünde yürütülen EKO okul projesi kapsamında ilçe çapında “ Güzel Bir Çevre” konulu resim yarışması düzenlenmiş olup, ilçemiz anaokulu ve ilkokullarından 15 okul öğrencileriyle yarışmaya renk katmıştır. Resimler İlçe milli Eğitim komisyonunca değerlendirilerek dereceye giren öğrenciler belirlenmiştir. Ödül törenine katılan Sayın Kaymakamımıza ve Milli Eğitim Müdürümüze teşekkür ediyorum” dedi.

Düzenlenen yarışmada 1.inci Mustafa Erdinli ilkokulundan Kardelen Ataseven, 2.inci Mehmet Ulusar Anaokulundan Zeynep Didar Sürmeli, 3.üncü Gazi ilkokulundan Yıldırım Utku Aydın, Mansiyon ödülleri ise Kemalpaşa İlkokulundan Ceyda Çakır ve Fatma Aliye Anaokulundan Serra Çiçek aldı.

Bafra Kaymakamı Halis Arslan; “ ilk öncelikle böylesine güzel bir projeyi hazırladıkları ve sonuçlandırdıkları için okulun müdürüne ve bu güzel çocukların emeğine harcını koyan öğretmenlerine teşekkür ediyorum. Onları geleceğe hazırlayan velilerine ve öğretmenlerine ayrıca teşekkür ediyorum. Bu tür projeler önemlidir.  Bugün güzel  tabloların anı ve duygu olarak yaşattınız. Teşvik edilmelidir. Çocuklar özendirilmelidir ” dedi.

Akabinde okullardan dereceye giren öğrencilere Bafra Kaymakamı Halis Arslan hediyeler verirken, İlçe Milli Eğitim Müdürü M. Ali Katipoğlu ise madalyalarını taktı.

 

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.