Gürültü kirliliğine hayır

Gürültü kirliliğine hayır

Bafra’nın en önemli sorunlarından birisi olan gürültü kirliliğine çözüm isteniyor. Araç egzoz sesleri insanları bıktırdı.

A+A-

Bafra`nın en önemli sorunlarından birisi olan gürültü kirliliğine çözüm isteniyor. Son günler de artan Araç egzoz sesleri, motosikletlerin çıkardığı patırtılı kütürtülü seslerden bıkan vatandaşlar, " Bafra gürültü şehri oldu ve buna kimse dur diyemiyor, diyerek isyan ettiler.

Bafralı vatandaşlar,Bu gürültü kirliliği için Bakın Neler dediler. Artık Bu Sorumsuzluğa birileri dur desin. Bafra'lı vatandaşlar; 'Sorumsuzca gece yarıları atılan havai fişekler, gece şehrin ortasında motosiklet yarışları, araçların son sese kadar açılan müzik ve egzoz sesleri hepimizi canımızdan bezdirdi. Yıllardır devam eden gürültü kirliliğine çözüm bulmak için adım atılmalı.  Bu şehri yönetenlerin harekete geçmesini istiyoruz, yeter artık ' diye konuştular.

EGZOZLARI BİLEREK Mİ ? DELİYORLAR !

Geceleri egzozu delik araçlardan çıkan seslerin kendilerini rahatsız ettiğini söyleyen vatandaşlar "Gecenin hangi saati olursa olsun egzozu delik araçlar geziyor bunu bilerek yapıyorlar. Sokak aralarından gürültülü bir şekilde motorlar'la geçiyorlar, Çocuklarımız sesten dolayı ürküp gecenin bir vakti uykudan uyanıyor bu durum bizleri çok rahatsız ediyor dediler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum