Gurbetteki Genç Bafralılar’dan Başkan Hamit Kılıç’a Ziyaret

Gurbetteki Genç Bafralılar’dan Başkan Hamit Kılıç’a Ziyaret

İstanbul Bafra Dernekler Federasyonuna (BADEF) bağlı İstanbul Genç Bafralılar Derneği Başkanı Eren Keskin  ve yönetimi Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ı ziyareti makamında ziyaret ettiler.

A+A-

Sosyal proje kapsamında her yıl yaptıkları yardımlarla gönülleri ısıtan İstanbul Bafra Dernekler Federasyonuna (BADEF) bağlı İstanbul Genç Bafralılar Derneği Başkanı Eren Keskin  ve yönetimi Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ı ziyareti makamında ziyaret ettiler.


Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek göreve geldikleri günden bugüne kadar yaptıkları çalışmalar ve bundan sonra da yapacakları çalışmalar ve projeler hakkında İstanbul Genç Bafralılar Derneği Başkanı Eren Keskin ve yönetimine bilgilendirmelerde bulundu.
İstanbul Genç Bafralılar Derneği Başkanı Eren Keskin ise sosyal proje kapsamında yaptıkları çalışmalar ve projeler hakkından Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’a sunumda bulundular.

İstanbul Genç Bafralılar Derneği Başkanı Eren Keskin ziyarette yaptığı açıklamada,’’ Bizler gurbette bulunan fakat doğdukları toprakları asla unutmayan sivil toplum kuruluşlarıyız. İstanbul Genç Bafralılar Derneği  olarak İstanbul'daki Bafralıların sesi olmaya, sorunlarına hep birlikte çözüm bulmaya devam ediyoruz. Amacımız gurbette ne kadar Bafralı varsa onlara ulaşmaktır. Bafra için neler yapılması gerekiyorsa güçlerimiz yettiğince destekte bulunmaktan geri kalmayacağımızı belirtmek isterim . Sosyal ve kültürel anlamda, Derneğimiz  Bafra’daki tüm resmi kurumlarla beraber istişareler içerisinde olup, çalışmalarımızda imkanları azami ölçüde kullanıyoruz. Samsun meşalesini yakmak ve İstanbul’da en yükseklere çıkarabilmek için yıllardır durmadan, yorulmadan çalışıyoruz. Bu beraberlik ve çalışmaların büyüyerek devam etmesini yüce Allah’tan (cc) diliyorum.’’dedi.
Ziyarette Bafra Belediye Başkan Yardımcısı Şaban Hüryaşar ve Ak Parti Bafra Belediyesi Meclis Üyesi Murat Cevahir’de hazır bulundu.

gurbetteki-genc-bafralilardan-baskan-hamit-kilica-ziyaret.pnggurbetteki-genc-bafralilardan-baskan-hamit-kilica-ziyaret-001.pnggurbetteki-genc-bafralilardan-baskan-hamit-kilica-ziyaret-002.pnggurbetteki-genc-bafralilardan-baskan-hamit-kilica-ziyaret-003.pnggurbetteki-genc-bafralilardan-baskan-hamit-kilica-ziyaret-004.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.