Güngör Kuruyemiş Muhteşem Törenle Açıldı

Güngör Kuruyemiş Muhteşem Törenle Açıldı

Taptaze kuruyemişin yeni adresi “Güngör Kuruyemiş” Bafra’da hizmete girdi.

A+A-

Taptaze kuruyemişin yeni adresi  “Güngör Kuruyemiş” Gençlik Caddesi, Güngör Manav yanında  Bafra’da hizmete girdi.

Gökhan Güngör’ün hizmete sunduğu “Güngör Kuruyemiş” Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, AK Parti İlçe Başkanı Av. İbrahim Semiz, Bafra Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Barbaros Turna’nın katılımı ile açıldı.

gungor-kuruyemis-muhtesem-torenle-acildi.JPG

Bafralıların yoğun ilgi gösterdiği açılışta, Bafra’ya yeni bir hizmet sunmaktan mutluluk duyduğunu açıklayan işletme sahibi Gökhan Güngör şunları dile getirdi. AmAmacımız halkımızı kaliteden ödün vermeden en taze en sağlıklı en doğal ürünlerimizle buluşturmaktır. Yeni açtığımız işletmemiz sizlerin hizmetinde olacaktır. Bu vesileyle her zaman yanımda olan aileme çok teşekkür ederim” dedi.

gungor-kuruyemis-muhtesem-torenle-acildi-001.JPG

Konuşmanın ardından Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, AK Parti İlçe Başkanı Av. İbrahim Semiz, Önceki dönem MHP Bafra İlçe Başkanı Abdurrahman Çamaş’ın kurdele keserek “Gökhan Kuruyemiş’i hizmete sundu.

gungor-kuruyemis-muhtesem-torenle-acildi-002.JPGgungor-kuruyemis-muhtesem-torenle-acildi-003.JPGgungor-kuruyemis-muhtesem-torenle-acildi-004.JPGgungor-kuruyemis-muhtesem-torenle-acildi-005.JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum