Güngör: Bafra Turizm’de Sürekli Çıta Yükseltiyor

Güngör: Bafra Turizm’de Sürekli Çıta Yükseltiyor

Sürekli gelişen ve değişen şartlarda Bafra’mızın da her geçen gün kabuğunu kırıyor olması ve elindeki değerlerin farkına varıp potansiyellere dönüştürülmesi bizleri sürekli heyecanlandırmaktadır.

A+A-

Bu kapsamda 3 sene önce Kapıkaya Fest olarak başlatılan bügün içerisinde birçok spor dalının olduğu ve   hem Yurtiçi hemde Yurt dışındaki sporcuların bile takip eder hale geldiği “Uluslararası Kapıkaya Outdoor Extreme Festivali” 24-28 Temmuz tarihleri arasında başarılı bir şekilde icra edilmiştir. 
    Bacasız sanayi dediğimiz Turizmin bölgemiz için değeri çok büyüktür. İlk başlarda 18bin ortalamasında olan ziyaretçi sayısının ikinci yıl 50bin civarına çıkması vede bu yıldada ortalama 75bin ziyaretçinin geldiğinin varsayılması yapılan işin ne kadar doğru ve hedefi onikiden vurduğunun ispatıdır. Çünkü bu tarz faaliyetler Bafra’mızın ülke çapında bilinirliğini artırarak yatırımcı çekme noktasında ve de bu tarz Turizm organizasyonlarında gelmeye değer, görülmeye muktedir yer olarak zihinlere kazıyacaktır.
Kapıkaya Festivalinin ortaya çıkmasında emeği geçen Bafra sevdalısı hocalarımızın ve dönemin Belediye başkanımıza , 2019 da 3.sü düzenlenen festivalde de yine  emeği geçen bölge Vekillerimize, şu anki Belediye Başkanımıza, her bir spor branşının sorumluları  gizli kahramanlarımıza, Belediye Personellerimize, basınımızın güzide temsilcilerine,  maddi ve manevi destek veren, katılım sağlayan, gelemeyip gönlü Bafra’da olan, sosyal medyada paylaşım yapan, yani kısaca herkese teşekkür ederiz. 
Bölgemiz için her sene büyüyerek adından sürekli söz ettiren bir çok  organizasyonda buluşmak üzere. 


Saygılarımızla. 


Bafra Genç İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Alper GÜNGÖR

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.