GÜNAL’IN YENİ ÖĞRETİM YILI MESAJI

GÜNAL’IN YENİ ÖĞRETİM YILI MESAJI

Ak Parti Bafra Gençlik Kolları İlçe Başkanı Adnan Günal, Pazartesi günü başlayacak olan 2012 -2013 eğitim öğretim yılı ile ilgili mesaj yayımladı.

A+A-

Ak Parti Bafra Gençlik Kolları İlçe Başkanı  Adnan Günal, Pazartesi günü başlayacak  olan 2012  -2013 eğitim öğretim yılı ile ilgili mesaj yayımladı.

Günal mesajında, hem velilere hem öğrencilere seslendi.

Günal’ın mesajı şu şekilde:,

‘’Değerli öğretmenlerimiz, sevgili öğrenciler ve saygıdeğer Velilerimiz,

İnsan yaşamının önemli bir dönemi olan okul hayatında yeni bir eğitim öğretim yılına başlıyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Böyle önemli bir başlangıçta sizler gibi aynı heyecanı aynı duyguyu ve düşünceler yaşadığımı bilmenizi isterim.

Eğitim: Kalkınmanın ve gelişmenin temeli, ülkenin geleceğidir. Geleceğimizin mimarı öğretmenlerimiz ile işbirliği içerisinde gençlerimizi ne kadar iyi yetiştirebilirsek, onlara ne kadar çok imkan sunabilirsek, ülkemizin yarınları da o kadar parlak olacaktır. Ülkemizin, ekonomik, bilimsel, sosyal ve kültürel bakımdan daha güçlü ve rekabet gücü yüksek bir ülke olarak ilerlemesi için, eğitim alanındaki çalışmaların ve yatırımların karalılıkla devam etmesi bizim için çok büyük önem arz etmektedir. Çünkü insana yapılan yatırımın en önemli yatırım olduğu bilincindeyiz.

Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk “ÖĞRETMENLER YENİ NESİL SİZİN ESERİNİZ OLACAKTIR.” Sözü ile değerli öğretmenlerimizin omuzlarında ki yükün ve sorumluluğun ne derece büyük olduğuna işaret etmiştir. Geleceğimizin teminatı çocuk ve gençlerimizin en iyi imkan ve gençlerimizin en iyi imkan şartlara kavuşturularak, çağın gerekleri doğrultusunda kaliteli bir eğitim almaları devletimizin öncelikleri  arasındadır. Yeni nesillerin, insan haklarına ve düşüncelere saygılı; yeteneklerini geliştirebilen, düşünebilen, bilgiye ulaşabilen, çok okuyan, demokrasiyi, modern dünyanın değerlerini bilen bireyler olarak yetiştirilmelerine büyük önem veriyoruz.

Değerli Velilerimiz:

Sadece içinde bulunduğu çağın gereklerini yerine getiren değil aynı zamanda içinde bulunacağı çağın yönlendirilmesini sağlayacak nesillerin yetiştirilmesi hedefiyle hareket edip, bütün bu alanlarda ülkemizi Gazi Mustafa Kemal  Atatürk’ün öngördüğü muasır medeniyetler seviyesinin üstüne taşıyacağımıza inanmamız ve bu şuurda hareket etmemiz gerekmektedir. Bu süreçte en büyük yük, fedakar öğretmenlerimiz yanı sıra bizlerinde omuzlarındadır.

Sevgili Öğrenciler,

Okul hayatına yeni başlıyor olmanın veya güzel bir tatil arasından sonra okul hayatınız için yeni bir döneme başlıyor olmanın heyecanı içerisinde olduğunuzu, Tatilde güzel ve eğlenceli vakit geçirerek dinlenmiş olduğunuzu umuyorum. Unutmayın ki dersleriniz için göstereceğiniz ilgi ve çalışma azmi sizi başarıya götürecektir. Bu başarı yalnız öğretmenleriniz ve sizin değil aynı zamanda ülkemizin de başarısı olacaktır. Bu başarı da hem sizlerin hem de ülkemizin geleceğe emin ve sağlam adımlarla ilerlemesini sağlayacaktır. Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi “Tek bir şeye ihtiyacımız vardır; o da çalışkan olmaktır.” Daha donanımlı daha mutlu ve daha güzel bir gelecek için her zaman sizin yanınızda olduğumuzu bilmenizi isterim.

Bu duygu ve düşüncelerimle 2012-2013 Eğitim ve Öğretim Yılının ilimiz, ülkemiz ve tüm insanlık için hayırlı olmasını diliyorum, “Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum” düşüncesinin ve adabının eğitime göstermiş olduğu önemi örnek alarak verimli bir dönem geçirmemiz temennisi ile değerli öğretmen ve yöneticilerimize, saygıdeğer velilerimize,  sevgili öğrencilerimize ve tüm hemşerilerimize selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.’’dedi.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.