Gülşah'ın Mutlu Günü

Gülşah'ın Mutlu Günü

Ali Kesin - Bafra55.net / Samsun'un Bafra ilçesinde Sezen Ailesi ve Yaşam Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezi tarafından engelli genç kızın hayalleri gerçekleştirildi.

A+A-

Sezen Ailesi ve Yaşam Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezi el ele verip Gülşah' ın hayalini gerçekleştirdi.  Bafra' nın Yörgüç köyünde bir kına gecesi vardı; ama diğerlerinden biraz farklı, kına gecesinde damat yoktu, gelin ve annesi vardı. Bedensel engelli Gülşah ailesiyle ve sevenleriyle birlikte doğum günü sürprizi olarak kına gecesi sevinci yaşadı.

Etkinlik ile ilgili bir açıklama yapan Fadime Sezen;'' Herkes bize farklı gözle bakıyor. Benim çocuğumun iki ayağı iki kolu yok benim çocuğum anne, baba veya kardeşine muhtaç sizlere burada sesleniyorum ne olur bizim çocuklarımıza saygıyla ve sevgiyle bakalım bazı insanlar farklı gözle bakıyor. Ben bu geceyi bir anı için herkese ibret alem olsun diye söyledim, sevdiğime söyledim, eşime, dostuma söyledim bu gece olacak kına gecesi olacak dedim'' dedi.

Gülşah'ın sevenleri bu güzel ve özel gününde Gülşah'ı yalnız bırakmayarak mutlu etti.

Biz Barış Medya Grup Ailesi olarak bu güzel kalpli aileyi ve bu kına gecesine desteklerini esirgemeyen Bafra Özel Yaşam Eğitim ve Rehabilitasyon merkezine teşekkürlerimizi sunarız.

gulsah-sezen.jpggulsah-sezen-1.jpg

1-532.jpg2-494.jpg3-418.jpg4-285.jpg5-187.jpg6-117.jpg7-071.jpg8-050.jpg9-031.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.