GÜLLÜ İZMİRLİLERİ COŞTURDU

GÜLLÜ İZMİRLİLERİ COŞTURDU

İzmir’in Menemen Belediyesi’nin düzenlediği 4. Hıdrellez Şenlikleri kapsamımda konser veren ünlü sanatçı Güllü, hayranlarını coşturdu.

A+A-

Menemenli hayranlarıyla buluşan Güllü, sevgi gösterileri arasında konser alanına geldi. Güllü, gördüğü ilgi karşısında büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Konserin düzenlendiği Kazımpaşa Mahallesi meydanı Güllü hayranlarıyla doldu. Roman vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği konserde Güllü, sevilen şarkılarını izleyicilerle bütünleşerek okudu. Sanatçıya plaket ve teşekkür çiçeği vermek için sahneye çıkan Menemen Belediye 10736Başkanı Tahir Şahin, bu yıl 4’üncüsünü gerçekleştirdikleri Hıdrellez Şenliği’nde Menemenlileri ünlü sanatçı Güllü ile buluşturmak istediklerini belirterek şöyle konuştu: 
“Bu ülke Boşnağıyla, Lazıyla, Arnavutuyla, Kürdüyle, Romanıyla bir bütün. Lazlığımızla, Boşnaklığımızla, Çerkezliğimizle, Kürt ya da Roman oluşumuzla gurur duyacağız ama bir yerde birleşeceğiz. Son zamanlarda ne yazık ki ‘Ben Türküm’ demeye çekinir hale geldiğimiz bir ülke konumuna getirilmek isteniyoruz. Ben Türk doğdum, Türk öleceğim. Bu ülkede ne ezanlar dinecek, ne bayrak inecek. Bu ülke her zaman tek vatan, tek bayrak, tek millet olacak. Ne mutlu Türküm diyene. Allah bizi birliğimizden, beraberliğimizden ayırmasın, Hıdrellez Şenliğimiz kutlu olsun.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.