GÜLEROĞLU ADAYLIĞINI AÇIKLADI

GÜLEROĞLU ADAYLIĞINI AÇIKLADI

AV. RECEP GÜLEROĞLU MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ MHP SAMSUN İL BAŞKANLIĞI İÇİN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

A+A-

AV Recep Güleroğlu MHP Samsun il başkanlığında yaptığı açıklamada,”Uzun yıllardır her kademesinde görev yaptığım ve mensubu olmaktan her zaman onur duyduğum Milliyetçi Hareket Partisinin 12 Mayıs 2012 tarihinde yapılacak olan olağan kongresinde il başkanlığına aday olduğumu huzurlarınızda Samsun kamuoyu ve camiamızla paylaşmak istiyorum”dedi.
 
Güleroğlu sözlerine şöyle sürdürdü ,”Teşkilatlarımızla yapmış olduğumuz istişareler ve tabanımızdan gelen yoğun talep bizi son derece memnun etmiş, bu durum karşısında adaylık kararının alınması zaruret arz etmiştir. 

1994 yılında Merkez İlçe yönetim kurulu üyeliği ile başlayan ve uzun yıllar teşkilatlar içerisinde yapmış olduğumuz görevlerle pekişen, son olarak İlkadım İlçe Başkanlığı dönemimizde elde etmiş olduğumuz tecrübe ve birikimimizle, elbette ekibimizle birlikte bu onurlu görevi layıkıyla yerine getirceğimizden kimsenin şüphesi olmamalıdır. 



Yine herkes tarafından iyi bilinmelidir ki, Milliyetçi Hareket Partisini Samsun’da olması gereken yere ve Samsun’umuzu da  hak ettiği noktaya taşıyacak  özverili, nitelikli ve vizyon sahibi bir ekiple yola çıkmaktayız.
 
Cenab-ı Hak nasip eder, tabanımız da teveccüh gösterir ve bizleri bu onurlu göreve  layık görür ise, partimizi Samsun’da hak ettiği noktaya getirmek için özverili, nitelikli ve vizyon sahibi ekibimizle birlikte canla başla mücadele edeceğimiz iyi bilinmelidir.
 


Bu mücadele sürecinde Ocağımızla, Sendikalarımızla, Vakfımızla, yan kuruluşlarımızla ve Üniversitemizin yetişmiş kadrolarıyla sürekli istişare içerisinde olunacak ve milliyetçi hareket tabanının var olan birlik ve beraberliğinin daha da güçlenmesi için azami gayret sarf edilecektir. Sizlerinde yakından takip ettiği gibi tüm ilçe kongrelerimiz tamamlanmıştır.
 
Nitelikli ve heyecanlı kadrolardan oluşan teşkilatlarımızın yeni yapısı, almış olduğumuz kararın itici gücünü oluşturmuştur. Seçilmemiz halinde, inanıyorum ki bu kadrolarla çok başarılı çalışmalara imza atacak ve yerel seçimlerde tüm ilçelerimize partimizin üç hilalli bayrağının dikilmesi sağlanacaktır. 

Yerel politikada gerektiğinde eleştirel, gerektiğinde yapıcı ama her halukarda etkin bir muhalefet anlayışı hakim kılınacaktır.

Yine, Samsun’umuza sahip çıkma adına Ticaret Odası, Esnaf Odaları ve tüm sivil toplum kuruluşları ile koordinasyon içinde bulunulacak, Samsun’umuzun gelişimine katkı sağlayacak her türlü projeye destek olunacaktır. Beni tanıyanlar iyi bilirler ki; hiçbir zaman makam ve mevki sevdalısı olmadım.
 

Bizim sevdamız Samsun sevdasıdır. Bizim sevdamız Milliyetçi Türkiye sevdasıdır. Kongre sürecinde aday olan ve olması muhtemel diğer arkadaşlarımızın da sevdasının Milliyetçi Türkiye olduğunu iyi biliyorum.
 
Biz Milliyetçi Hareket Partisiyiz. Bizim ayrımız gayrımız olmaz. Olsa olsa yöntemlerimiz ve yönetim anlayışlarımız farklılık gösterir. Ancak hedefimiz tektir. Kongre sürecinde aday olan ve olmayı düşünen tüm dava arkadaşlarımın bu süreci demokratik olgunluk ve ülkücü bilinç içerisinde geçireceğinden, birlik ve beraberliğimizi zedeleyebilecek her türlü fevrilikten kaçınacağından hiçbir kuşkum yoktur.
 
Son olarak, 12 Mayıs’ta yapılacak ve şölen havasında geçecek olan kongremizin ülkemize, partimize, Samsun’umuza ve camiamıza hayırlar getirmesini temenni ediyor, Milliyetçi, Hareketin başarısı için bu onurlu göreve talip olan diğer aday arkadaşlarımı da başarılar diliyorum”dedi.

Kaynak:Altınova gazetesi                                                                                              

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.