Güçlü ve Büyük Türkiye İçin EVET

Güçlü ve Büyük Türkiye İçin EVET

Topaloğlu; 'Güçlü ve büyük Türkiye için EVET diyeceğiz'

A+A-

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu; "Birileri her ne kadar buna rejim değişikliği dese de, bunun Cumhuriyet rejimimizle bir alakası yoktur. Bu sadece bir sistem değişikliğidir." dedi.

19 Mayıs İlçesi Ak Parti 74. İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı. 19 Mayıs Ak Parti İlçe binasında gerçekleşen toplantıya 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu ve Belediye Meclis Üyeleri de katıldı.

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu;’’ TBMM’den 330'un üzerinde oy alarak referanduma götürülen Cumhurbaşkanlığı sisteminin de içinde olduğu 18 maddelik anayasa değişikliği ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Topaloğlu; "Biz ülkemizin birliği ve dirliği için, milletimizin refahı ve rahatı için gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. Bizler yerelde, milletvekillerimiz Ankara'da, hükümetimiz ise genelde güçlü bir Türkiye için mücadele veriyor. Gündemimizde 18 maddelik anayasa değişikliğini öngören bir referandum var.’’ dedi

Güçlü ve Büyük Türkiye İçin EVET

Yeni anayasa ile Türkiye'nin daha hızlı kararlar alıp uygulamaya koyabileceğini kaydeden Başkan Topaloğlu; ’’Yeni sistemin Türkiye'yi geleceğe daha güçlü bir şekilde taşıyacağına inandığını söyledi.

"Güçlü ve Büyük Türkiye için EVET" diyen Başkan Topaloğlu, 2023-2053-2071 hedeflerini işaret ederek, Türkiye'nin ileride güçlü bir ve istikrarlı bir devlet olabilmesi için yeni Cumhurbaşkanlığı sistemine geçilmesi gerekiyor. Bu manzara, yeni Türkiye'nin doğuşu manzarasıdır. Milletimiz geleceğini karartmak isteyenlere referandumda sandığa giderek cevabını verecek ve geleceğinin temelini atacaktır. Biz tek milletiz, tek bayrağız, tek vatanız, tek devletiz. İnşallah halkımız da geleceğimize yön verecek bu süreçte tercihlerini EVET yönünde kullanacaktır. ‘’dedi.

guclu-ve-buyuk-turkiye-icin-evet.JPGguclu-ve-buyuk-turkiye-icin-evet-001.JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.