GREKOREMEN GÜREŞ VE KIZLAR TÜRKİYE ŞAMPİYONASI VOLEYBOL TURNUVALARI BAFRA’DA YAPILDI

GREKOREMEN GÜREŞ VE KIZLAR TÜRKİYE ŞAMPİYONASI VOLEYBOL TURNUVALARI BAFRA’DA YAPILDI

Bafra Kaymakamı Halis Arslan hafta sonunda Bafra’nın her iki Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen Güreş ve Voleybol Türkiye Şampiyonası karşılaşmalarını izledi.

A+A-

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanlığı tarafından düzenlenen ve her hafta değişik il ve ilçelerde gerçekleştirdiği Büyük Erkekler Grekoromen Güreş 1.Lig müsabakalarından bir tanesini de Bafra ilçesi Eski Kapalı Spor salonunda yaptı. Yapılan güreş müsabakalarına Yaren spor, Bafra Güreş ihtisas, Elazığ Yol spor ve Niğde Gençlik Spor kulüpleri katıldı. Bu müsabakalar devam ederken Yeni Kapalı Spor Salonunda ise Özel Sporcular Federasyonu tarafından düzenlenen Kızlar Türkiye Şampiyonası Voleybol turnuvaları gerçekleştirildi. Düzenlenen bu turnuvaya ise Malatya, Zonguldak, Bursa Nilüfer, Samsun İlk umut, Aksaray, Ankara, Yalova, Erzincan, Çanakkale, Sinop, Ordu, Mersin ve Balıkesir’den takımlar katıldı. 15-20 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen Voleybol turnuvasında son final maçı Malatya Sessiz Adımlar ile Zonguldak Özel Sporcular arasında geçti.

Kaymakam Halis Arslan düzenlenen bu turnuvalara katılan sporculara yapmış olduğu konuşmasında; ilk öncelikle ilçemize hoş geldiniz. Sizler Türkiye’nin her bir yerinden ilçemize gelerek Türkiye Şampiyonaları turnuvalarına katılım sağladınız. Bu nedenle bir gün içerisinde Bafra’ da her iki spor salonunda da güreş ve voleybol Türkiye Şampiyonaları gerçekleştirildi. Bu turnuvaları Bafra’da düzenleyen Türkiye Güreş Federasyon Başkanlığına ve Özel Sporcular Federasyonuna teşekkür ediyorum. Bu salonlar sizler için yapılmıştır ve hizmet olarak da amacına ulaşmış durumdadır diyerek salondan ayrıldı. Akabinde Kaymakam Halis Arslan hafta sonları okullarda ücretsiz olarak verilen kursları denetledi. İlk öncelikle Bafra Kız İmam hatip Lisesini ve ardından Kuşçular Ortaokuluna geçti. Şunu belirtmek isterim ki; okullar da verilen kurslara ilginin oldukça fazla olmasından dolayı duyduğum memnuniyeti dile getirerek, bizlerin de sizlerden isteğimiz başarılı bir öğrenci olmanız, derslerinize iyi çalışmanız ve öğretmenlerinizi ders esnasında dikkatli bir şekilde dinlemenizdir dedi.

grekoremen-gures-ve-kizlar-turkiye-sampiyonasi-voleybol-turnuvalar-bafra’da-yapildi.JPGgrekoremen-gures-ve-kizlar-turkiye-sampiyonasi-voleybol-turnuvalar-bafra’da-yapildi-001.JPGgrekoremen-gures-ve-kizlar-turkiye-sampiyonasi-voleybol-turnuvalar-bafra’da-yapildi-002.JPG 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.