Samsun'da genç kız gözyaşları ile uğurlandı

Samsun'da genç kız gözyaşları ile uğurlandı

Samsun'da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden üniversite öğrencisinin cenazesi gözyaşlarıyla Ankara’ya uğurlandı.

A+A-

OMÜ Sağlık Meslek Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü 3. sınıf öğrencisi Özen Arslan (20), kaldığı yurttan staj yaptığı hastaneye giderken midibüsün altında kalarak hayatını kaybetti. Özen Arslan için OMÜ Sağlık Bilimleri Enstitüsü önünde tören düzenlendi. Törene, Ankara PTT Başmüdürlüğü’ne bağlı olarak bir süreliğine Kıbrıs’ta çalışan baba Ramazan Arslan ile hastanede tedavi gören annesi Zeliha Arslan katılamazken, ağabeyi Orhan Arslan ve bazı yakınları, rektör yardımcıları, dekanlar, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı. 
İlk olarak Özen Arslan’ın öğrenci arkadaşları OMÜ’nün morgunda bekledi. Aile yakınlarının gelmesiyle birlikte cenaze helallik alınması için OMÜ Sağlık Bilimleri Enstitüsü önüne getirildi. Burada öğrencinin yakınları ve öğrenciler gözyaşlarını tutamadı. Bazı öğrencilerin fenalık geçirdiği cenaze töreninde helallik alındıktan sonra Özen Arslan’ın naaşı Ankara’ya yola çıktı. 
Cenaze yarın Ankara’nın Etimesgut ilçesindeki evinden helallik alındıktan sonra Çamlıdere ilçesi Avdan köyünde toprağa verilecek.
Kaza, sabah saat 07.20 sıralarında Atakum ilçesi Atakent mevkisi Atatürk Bulvarı üzerinde meydana gelmişti. Staj yaptığı Kadın Doğum ve Hastalıkları Hastanesi’ne gitmek için kaldığı yurttan çıkan Hemşirelik Bölümü 3. sınıf öğrencisi Özen Arslan’a, yolun karşısına geçmeye çalışırken Kamil Şentürk (41) idaresindeki 55 C 0395 plakalı servis midibüsü çarpmıştı. Genç kız, otobüsün altında sürüklenerek olay yerinde hayatını kaybetmişti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.