Gözler Kabine toplantısında! 1 Haziran 2021 Normalleşme başlıyor mu?

Gözler Kabine toplantısında! 1 Haziran 2021 Normalleşme başlıyor mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında bugün Kabine Toplantısı gerçekleşecek. Vatandaşların gözü 1 Haziran sonrası alınacak olan yeni kararlara çevrildi.

A+A-

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, 31 Mayıs 2021 Pazartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak. Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısında Kovid-19 ile mücadele başta olmak üzere yurt içi ve dışındaki gelişmelerle ilgili ülke gündeminde önemli yer tutan konuların görüşülmesi bekleniyor.

Kabine toplantısı sonrası Türkiye’nin normalleşme takvimi netleşecek ve merak edilen sorular yanıt bulacak. Türkiye’nin 1 Haziran sonrası yeni normalleşme dönemine geçmesi bekleniyor. Kabine Toplantısında alınan kararlar ilgiyle araştırılıyor. Vatandaşlar sokak kısıtlaması, kafe ve restoranlar, maske zorunluluğu, okullar gibi konularda alınacak kararları ilgiyle takip ediyor. Kafe ve restoranlar açılacak mı? Sokağa çıkma yasağı saatlerinde değişim olacak mı soruları da en çok merak edilenler arasında yer alıyor. Bazı vatandaşlar ise maske zorunluluğunun kalkıp kalkmayacağını araştırıyor. İşte 1 Haziran 2021 normalleşme takvimi, planı hakkında bilgiler…

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın bir sunum yapması öngörülen toplantıda alınan tedbirlerin vaka ve vefat sayılarına nasıl yansıdığı, hangi tedbirlere ne zamana kadar devam edileceği, normalleşme kapsamında hangi adımların atılacağı konularının ele alınacağı tahmin ediliyor.

oplantının ardından 1 Haziran itibarıyla uygulanması planlanan kademeli normalleşme planının da Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanması bekleniyor.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Twitter hesabından son dakika paylaşımları yaptı. Bakan Koca'nın yaptığı paylaşımlarda, ''Hayatımızın yeniden normalleşmesi, İş hayatımızın normalleşmesi için, koronavirüse karşı birlikte zafere ulaşmak için kolları sıvıyoruz.'' ifadeleri yer aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.