Görme Engellilerden Emniyet Müdürüne Plaket

Görme Engellilerden Emniyet Müdürüne Plaket

Samsun’un Bafra İlçesi Bafra Görme Engelliler Bafra İlçe Emniyet Müdürü Süleyman G. Gökdoğan’ı makamında ziyaret ederek Plaket taktim ettiler.

A+A-

Bafra Görme Engelliler Başkanı Mustafa Kaplan ve Yönetimi Bafra İlçe Emniyet Müdürü Süleyman G. Gökdoğan’ı makamında ziyaret ederek kendisi için hazırladıkları günün anlam ve önemi hatırlatan Plaket taktim ettiler.
Burada kısa bir konuşma yapan Bafra Görme Engelliler başkanı Mustafa Kaplan, bazen yollarda ve kaldırımlarda yürürken zorluk yaşadıklarını belirtti. Hatta Yönetimimizden iki arkadaşımız kaldırımda yürürken Görme Engelliler için yapılan sarı banttın üzerine bir şoförün arabasını iş güzarlığından ve gelişi güzel park etmesinden dolayı arkadaşlarımız zorluk çekerek geri dönerek kaldırım üzerindeki arabayı Emniyet ekiplerine bildirmesi, oraya gelen Trafik Şube ekipleri olay yerine gelerek o şoför hakkında ceza işlem yaparken iki arkadaşımızı da gidecek yere ekip otosuyla götürmüşler. Bundan dolayı trafik ekip memurlarımıza adımıza ve şahsınıza teşekkür ediyoruz. Sizlerden bu tür denetimlerin daha fazla arttırılması konusunda yardımcı olmanınız Görme Engelli ve Engelli arkadaşlarımız adına istiyoruz. O kadar kendini bilmez araba kullanan şoförlerimiz var ki kimi Engelliler için yapılan Rampaya, kimi de kaldırım üzerinde Görme Engelliler için yapılan Sarı Bantlara iş güzarlığından dolayı arabalarını asıl park edilmeyecek yerlere park ederek bizleri zor duruma sokuyorlar. İş te bizim hayatımızı bu Engeller zorlaştırıyor, o şoför arkadaşlarımıza buradan soruyorum kendilerini bizim yerimize koysalar ne düşünürler acaba? Bafra Görme Engelliler Başkanı Mustafa Kaplan, Bafra İlçe Emniyet Müdürü Süleyman G. Gökdoğan’a o yüzdendir ki sizlerden bu konuda yardımcı olmanızı istiyoruz gelin bu bizlere engel olan engellilere dur diyelim dedi.

Ziyaretten memnun olduğunu dile getiren Bafra İlçe Emniyet Müdürü Süleyman G. Gökdoğan ise; sizlere yardımcı olmak için buradayız. Sizlere de her konuda yardımcı olacağız. Sizler asıl Engelli değilsiniz, size Engel yaratanlar Engelli. Bu sorunları hep beraber ortaklaşa çalışarak halletmeye çalışacağız, Engelleri bir bir beraber aşacağayız diyerek sözlerini tamamladı. Tekrar bu nazik ziyaretinizden dolayı tekrar teşekkür ediyorum dedi. Ziyaret çekilen toplu fotoğrafla son buldu.

gorme-engellilerden-emniyet-mudurune-plaket1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.