GÖREV ŞEHİDİ MERT SÖYLER İÇİN BAFRA DEVLET HASTANESİNDE TÖREN DÜZENLENDİ

Bafra Devlet Hastanesinde uzun yıllar güvenlik görevlisi olarak  çalışan Mert Söyler dün görev başında geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti.

A+A-

Bafra Devlet Hastanesinde uzun yıllar güvenlik görevlisi olarak  çalışan Mert Söyler dün görev başında geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti.
Bafra Devlet Hastanesi güvenlik görevlisi Merhum Mert Söyler için hastane önünde helalleşme töreni yapıldı.
Törene Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Bafra İlçe Sağlık Müdürü Dr.Aytaç Akın,Bafra Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Alaiddin Domaç, Başhekim yardımcıları, Bafra Devlet Hastanesi eski Başhekimi Davut Çepni, Hastane idare bölümü, doktorları, mesai arkadaşları, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, Özel MediBafra Hastanesi idarecileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Bafra Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Alaiddin Domaç yaptığı duygulu konuşmada görevi başında kalp krizi sonucu vefat eden merhum Mert Söyler’in yaptığı çalışmalar ve hayatı ile ilgili bilgi verdikten sonra başsağlığı temennisinde bulundu.
Bafra İlçe Müftü vekili Ahmet Güvender’in  okuduğu  dua ve aldırdığı helalliğin ardından merhum Mert Söyler’in cenazesi Bafra Çinili Camiine getirildi. Burada kılınacak öğle ve cenaze namazının ardından Bafra Asri Mezarlıktaki aile kabristanlığına defnedilecek.
Bafra Barış Medya Grubu olarak merhum Mert Söyler’e Allah’tan Rahmet, mesai arkadaşlarına ve ailesine sabrı cemil niyaz ederiz.gorev-sehidi-mert-soyler-icin-bafra-devlet-hastanesinde-toren-duzenlendi.jpeggorev-sehidi-mert-soyler-icin-bafra-devlet-hastanesinde-toren-duzenlendi-001.jpeggorev-sehidi-mert-soyler-icin-bafra-devlet-hastanesinde-toren-duzenlendi-002.jpeggorev-sehidi-mert-soyler-icin-bafra-devlet-hastanesinde-toren-duzenlendi-003.jpeggorev-sehidi-mert-soyler-icin-bafra-devlet-hastanesinde-toren-duzenlendi-004.jpeggorev-sehidi-mert-soyler-icin-bafra-devlet-hastanesinde-toren-duzenlendi-005.jpeggorev-sehidi-mert-soyler-icin-bafra-devlet-hastanesinde-toren-duzenlendi-006.jpeggorev-sehidi-mert-soyler-icin-bafra-devlet-hastanesinde-toren-duzenlendi-007.jpeggorev-sehidi-mert-soyler-icin-bafra-devlet-hastanesinde-toren-duzenlendi-008.jpeggorev-sehidi-mert-soyler-icin-bafra-devlet-hastanesinde-toren-duzenlendi-009.jpeggorev-sehidi-mert-soyler-icin-bafra-devlet-hastanesinde-toren-duzenlendi-009.jpeggorev-sehidi-mert-soyler-icin-bafra-devlet-hastanesinde-toren-duzenlendi-010.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum