Gönüllüler Sokak Hayvanlarını Unutmuyorlar

Gönüllüler Sokak Hayvanlarını Unutmuyorlar

Samsun’un Bafra ilçesinde, Bafra Doğa ve Hayvan Sevenler Derneği ve Gönüllerin oluşturmuş olduğu Bafra Sokak Hayvanlarını Besleme Grubu kendisine yapılan bağışlarla sokak hayvanlarını unutmayarak besleme yaptılar.

A+A-

Bafra’da Bafra Doğa ve Hayvan Sevenleri Dernek Başkanı Zebur Deniz ve Gönüllerin oluşturmuş olduğu Bafra Sokak Hayvanlarını Besleme Grubu oluşturduğu 40 kişilik gurup Kızılırmak Seddesi üzerinde yaklaşık 60 sokak köpeğin bulunduğu bölgede besleme yaptı.
Daha sonra ve Bafra Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon ve Bakım Merkezin de bulunan sokak köpeklerine unutmayan gurup buradaki sokak köpeklerini de orada görev yapan görevliler eşliğin de besleme yaptılar.

Burada kısa bir konuşma yapan Bafra Doğa ve Hayvan Sevenleri Dernek Başkanı Zebur Deniz; Amacımız dışarıda maalesef kötü şartlarda yaşayan hayvanların beslenmeye imkân bulamadığı için Bafra Sokak Hayvanlarını Besleme Grubu ile birlikte hareket ederek burada besleme yapmayı tercih ettik ve gönüllü arkadaşlarımızla birlikte mertebe her köpeği beslemeye çalıştık. İnşallah bundan sonra haftalık ve aylık aralıklarla bu tür beslemeleri yapacağız. Deniz, bizlere her konu da yardımcı olan başta Bafra Belediye Başkanımız Hamit Kılıç’a ve Bafra Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon ve Bakım Merkezinde görev yapan yetkililere çok teşekkür ediyoruz ve onlarla birlikte Sokak hayvanlarının yakından bakımlarını yakından ilgilenmeye devam edeceğiz dedi.

gonuller-sokak-hayvanlarini-unutmuyorlar-1.jpggonuller-sokak-hayvanlarini-unutmuyorlar-3.jpeggonuller-sokak-hayvanlarini-unutmuyorlar-5.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.