GÖNÜLLÜ KIZILAYCILAR’IN EĞİTİMİ TAMAMLANDI

GÖNÜLLÜ KIZILAYCILAR’IN EĞİTİMİ TAMAMLANDI

Türk Kızılay’ı Genel Merkezi tarafından düzenlenen “Kızılaycılık Uyum Eğitimi Programı” eğitimcilere verilen sertifika ile son buldu.

A+A-

Bafra’da 2,3,4 Haziran ve 27,28,29 Haziran tarihlerinde Türk Kızılay’ı genel merkezi eğitim bölümü tarafından verilen eğitim sonucunda gönüllülere sertifika verildi.

Havza, Atakum ve Tekkeköy Türk Kızılay’ı Şubelerinin de katılımı ile gerçekleşen eğitim sonrası sertifika töreni öncesi konuşan Türk Kızılay’ı Bafra şubesi başkanı Osman Genç,  “Genel merkezimiz tarafında Samsun bölgesini kapsayan bu Kızılaycılık uyumluluk eğitimi programına ev sahipliği yapmanın gururunu yaşıyorum. Türk Kızılay’ı Bafra şubesi olarak her alanda gerçekten çok çalışıyoruz. Bafra’da Kızılay’a gönül veren çok vatandaşımız var. Düzenlenen eğitim programına bıkmadan usanmadan katılan Kızılay gönüllüsü arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.  Bu eğitimin sonunda bildiklerimiz tazelendi, yeni şeyler öğrendik ve daha bilinçli hale geldik. Sizler artık sertifikalı birer Kızılaycısınız.’diye konuştu.

Konuşmanın ardından eğitime katılan gönüllü Kızılaycılara sertifikaları verildi..

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.