Gönül Dağı Havza’yı konuk etti

Gönül Dağı Havza’yı konuk etti

TRT Haber’de yayınlanan ve beğenilerek izlenen Gönül Dağı Belgeseli’nin geçtiğimiz günlerde Havza’da çekimi yapılan bölümü yayınlandı.

A+A-

Gönül Dağı ekibi,  bu sefer Havza’dan teker yürüterek Fatsa’ya kadar olan yolcuğunda Havzalı Tır Şoförü Suat Yılmaz, program sunucusu Hacı Ali Konuk ile yolculuk yaptı ve hayatından kesitleri izleyiciler ile paylaştı.

Yapımcılığını Havzalı Ferhat Yalçıner’in yapmış olduğu program Havzanın tarih ve doğal güzelliklerin tanıtımları ile başladı.

Program konusuyla ilgili açıklama yapan Yapımcı Yönetmen Ferhat Yalçıner, kendisinin de bir Havzalı olduğunu belirterek; “Bir Havzalı olarak ilçemizin tanıtımına katkıda bulunabilmek benim ve ailem adına onur verici. Çekimlerde bizlere destek olan herkese teşekkür ederim.” dedi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ise Gönül Dağı programının Yapımcı ve Yönetmen Ferhat Yalçıner ile ekibine teşekkür ederek; “Sayın Yalçıner’e ilçemizin tanımına sağlamış olduğu katkıdan ötürü teşekkür ederim. Bir Havzalı olma bilinci ile programında ilçemize yer vermesi onur verici. TRT Haber’de yayınlan program ilçemizin adına önemli bir tanıtımı imkanı oldu.”dedi.

gd1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.