Göksel Başar’a CHP İlçe Yönetiminden Hayırlı Olsun

Göksel Başar’a CHP İlçe Yönetiminden Hayırlı Olsun

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Göksal Başar’ı ve Yönetim Kurulu üyelerini CHP İlçe Teşkilatı ziyaret etti.

A+A-

 

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Göksal Başar’ı Bafra CHP ilçe Yönetimi makamında ziyaret ettiler.

CHP İlçe Başkanı Nihat Oktay Bafra TSO Başkanı Göksel Başar ve Yönetim Kurulunu tebrik ederek görevlerinde başarılar diledi.

Oktay “Bizler genç arkadaşlarımızın böyle kurum ve kuruluşlarında, Türk ticaret ve siyasetinde önde olmalarını canı gönülden istiyor ve destekliyoruz. Hepimizin bildiği gibi ülkemiz genç bir nüfusa sahip ancak genellikle yöneticiler orta yaş ve üzeridir. Bu sebeple genç arkadaşlarımızın önlerini açarak görev almalarını sağlamalıyız.

Bafra’da bu nezih kurumda görev alan Bafra TSO Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerini, yönetim kurulumdaki tüm arkadaşlarım adına kutluyor, yollarının açık olmasını diliyorum” dedi.

  Bafra TSO Yönetimin Kurulu Başkanı Göksel Başar ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek “Bize oy veren üyelerimizin bizden beklentilerinin olduğunu, hatta Oda üyesi olmayan vatandaşlarımızın dahil bizden beklentilerinin olduğunun bilinci içerindeyiz. Bizlerde Bafra’mıza imkanımız çerçevesince en iyi hizmeti vermek için elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu

dsc_0042.20130515120510.jpgdsc_0049.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.