Göksel Başar; Sayın Rektörüm Yalandan Yere Kıvırmanıza Gerek Yok

Göksel Başar; Sayın Rektörüm Yalandan Yere Kıvırmanıza Gerek Yok

​Başar, Bafra eczacılık Fakültesi Bafra'dan alınmak isteniyor biz buna şiddetle karşı çıkıyoruz, kendileri başaramadılar bizi yola çıkarttılar şimdi de bizden çalmak istiyorlar.

A+A-

Bafra Genç İş Adamları Derneği (GİAD) ın öncülüğünde Cumhuriyet Meydanın da buluşan, Bafra Sivil Toplum Kuruluşları (STK), Oda Başkanları, Siyasi Parti Temsilcileri, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ve Bafralılar eczacılık fakültesinin Bafra'ya verilmesi için birlik olup basın açıklaması düzenlediler.

ECZACILIK FAKÜLTESİ BAFRA'DAN ALINMAK İSTENİYOR

Basın açıklamasından sonra söz alan Bafra Ticaret Odası (TSO) Başkanı Göksel Başar, "Burada net bir hadise var bizler burada Bafralı olarak Saın vekilimiz Orhan Kırcalı bey ve diğer milletvekillerimizin imzasıyla Cumhurbaşkanımıza sunulan ve Cumhurbaşkanımızın iradesiyle açılan Samsun eczacılık fakültesi Bafra'dan alınmak isteniyor ve buna şiddetle karşı çıkıyoruz.

REKTÖRE SESLENİYORUM HİÇ KIVIRMASIN

Sayın rektörümüz bizi yola çıkarttılar çünkü bunu kendileri başaramadılar şimdi de bunu bizden çalmak istiyorlar. 1 Nisan 1975'te kurulan Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi 44 yılda eczacılık fakültesini alamamış, Bafralılar devreye girmiş, Ankara'ya gitmiş uğraşmış didinmiş, şimdi de kalkmış bunu bizden çalmaya çalışan üniversite yönetimi var. Buradan onlara şunu hatırlatmak istiyorum. 2010 yılında Bafralılar 60 bin imza topladılar fakültemizi istiyoruz diye onların bafralıların gücünden haberi yok ayaklarını denk alsınlar gerekirse biz bunun için her türlü atraksiyonu girişimleri yapacağız. Buradan rektöre sesleniyorum hiç kıvırmaya gerek yok bunun herşeyi açıktır o fakülte Bafra'ya gelecektir" dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.