GÖKHAN BAYKUT BAŞKANLIĞA SEÇİLDİ

GÖKHAN BAYKUT BAŞKANLIĞA SEÇİLDİ

AK Parti Yakakent İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı'na Gökhan Baykut seçildi

A+A-

AK Parti Yakakent İlçe Gençlik Kolları 4. Olağan Kongresi'nde Genel Merkez tarafından aday olarak gösterilen Gökhan Baykut yapılan seçimde başkan olarak seçildi.

AK Parti Yakakent İlçe Gençlik Kolları 4. Olağan Kongresi ilçe binası toplantı salonunda gerçekleşti. 
Yapılan kongreye İl Yönetim Kurulu Üyesi Av. Mehmet Yılmaz, İlçe Başkanı Sefer Tek ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe ve yönetim kurulu üyeleri, Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, belediye meclis üyeleri, İlçe Kadın Kolları başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, teşkilat üyeleri ve delegeler katıldı.

YENİ YÖNETİME BAŞARI DİLEDİLER
Açılış ve yoklamanın yapılmasının ardından, divan teşekkülü oluşturuldu. 
Divanın oluşumunun ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Misafirlerin takdimleri ve gelen mesajların okunmasının ardından faaliyet raporu okundu ve yönetimin ibrası gerçekleştirildi. Daha sonra protokol konuşmalarında geçildi. 
Kongrede konuşma yapan  İl Yönetim Kurulu Üyesi Av. Mehmet Yılmaz, İlçe Başkanı Sefer Tek ve Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, her zaman gençlerin yanında olduklarını belirterek gerçekleşen Yakakent İlçe Gençlik Kolları 4. Olağan Kongresi'nin hayırlara vesile olmasını ve yeni seçilecek olan başkan ve yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.

'BİZ SİYASETİ USTAMIZDAN ÖĞRENDİK'
AK Parti Samsun İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe ise, "Bugün burada 2. ilçe kongremizi gerçekleştiriyoruz. Bizim kongrelerimiz kavganın değil, kardeşliğin temsili olmuştur. Bizim kongrelerimiz ayrışmanın değil, birleşmenin yüzü olmuştur. Bizim kongrelerimiz riyanın, hesabın, makamın değil hayanın, ferasetin ve hizmetin temsili olmuştur. Bizim kongrelerimiz temsiliyetin değil, teslimiyetin adresi olmuştur. Çünkü biz siyaseti ustamızdan öğrendik, siyasetin millet için yapıldığını öğrendik ve biz “İnsanların en hayırlısı insanlara hizmet edendir faydalı olandır diye öğrendik.” Bu duygu ve düşünceler içinde kongremizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

BAYKUT TEŞEKKÜR ETTİ
Konuşmaların ardından seçimlere gidildi. Seçimlerde Genel Merkez tarafından yapılan istişareler sonucunda aday olarak gösterilen Gökhan Baykut Yakakent İlçe Gençlik Kolları başkanı oldu. 
Başkan Baykut, yaptığı teşekkür konuşmasında teslim aldıkları bayrağı daha yukarı taşımak için var güçleri ile çalışacaklarını belirterek kendisine destek olan herkese çok teşekkür ettiğini söyledi.

gokhan-bayku-yakakent-ak-parti-genclik-kollari-baskani.JPGgokhan-bayku-yakakent-ak-parti-genclik-kollari-baskani-001.JPGgokhan-bayku-yakakent-ak-parti-genclik-kollari-baskani-002.JPGimg_3486.jpggokhan-bayku-yakakent-ak-parti-genclik-kollari-baskani-003.JPGimg_3501.jpggokhan-bayku-yakakent-ak-parti-genclik-kollari-baskani-005.JPGgokhan-bayku-yakakent-ak-parti-genclik-kollari-baskani-006.JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.