GÖKDER:HEDEF 20 BİN

GÖKDER:HEDEF 20 BİN

Samsun en büyük panayırına hazırlanıyor.

A+A-

100 yıldan fazla bir geçmiş olan tarihi Karadede Panayırını 3 yıldır yeniden geleneksel olarak düzenlemeye başlayan GÖKDER panayır tarihini her yıl Ağustos ayının son Pazar günü olarak sabitledi. Bu sabitleme ile birlikte bu seneki panayır tarihi 25 Ağustos 2013 Pazar günü oldu.

     Her yıl katlanarak artan katılımcı sayısı ve aktiviteleri ile dikkat çeken panayır Bafra ilçesine 15 km mesafede ki Gökçeağaç Köyünde düzenlenmekte. Panayırda değişik sanatçılar tarafından konserler verilmekte, halkoyunları gösterileri, illüzyon gösterileri, yarışmalar, alışveriş ve tanıtım pazarları ve her yıl belirlenen farklı bir tema ve bu temaya bağlı aktiviteler yer almakta. 

     GÖKDER başkanı Turgut DEMİR; İki yıl içinde yirmi bine yakın ziyaretçi sayısına ulaşan panayırda bu yıl ki hedeflerinin bu rakamı aşmak olduğunu ifade ederek, Karadede Panayırı hem yerel hem de ulusal bazda hak ettiği ilgi ve yeri yakalamaya başladı, geçen yıl ki katılımcı sayısı bunun en büyük göstergesidir, bu yıl ilk kez panayır alanında konaklama amaçlı çadır ve kamp kurulmasına da olanak tanıyacağız. dedi.

     Başkan Turgut DEMİR; Gerek Bafra gerekse Samsun firmalarının, sivil toplum kuruluşları ile yerel yönetimlerin bölgemizin en büyük kültür, sanat ve ticaret organizasyonu olmaya başlayan bu büyük etkinliğin sürekliliği için ellerini taşın altına koymalarını beklediklerini belirterek hem sponsorluk hem de katılım anlamın da onları Karadede Panayırında görmek istediklerini söyledi.

karadede_panayiri.jpgkaradede_panayiri-(1).jpgkaradede_panayiri-(3).jpgkaradede_panayiri-(5).jpgkaradede_panayiri-(6).jpgkaradede_panayiri-(8).jpgkaradede_panayiri-(9).jpgkaradede_panayiri-(11).jpgkaradede_panayiri-(13).jpgkaradede_panayiri-(15).jpgkaradede_panayiri-(16).jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.