GÖKÇEAĞAÇLILAR İSTANBULDA BİR ARAYA GELDİLER

GÖKÇEAĞAÇLILAR İSTANBULDA BİR ARAYA GELDİLER

GÖKDER tarafından geleneksel olarak Şubat ayının ilk Pazar günü İstanbul`da ki Gökçeağaçlılar ve Bafralıları bir araya getirmek için düzenlenen GÖKDER İstanbul Buluşması etkinliği yoğun katılımla yapıldı.

A+A-

Yüzlerce kişinin katıldığı etkinlik, GÖKDER başkanı Turgut Demir`in açış konuşması ve derneğin 4 yıllık hizmetlerinin anlatıldığı sinevizyon gösterisi ile başladı. Katılımcılara yapılan yemek ikramının ardından ise sahne alan sanatçılarla coşku doruğa ulaştı.

Sunuculuğunu Kral Karadeniz ve Vizyon Türk Tv`nin başarılı programcılarından Fatma Şentürk`ün yaptığı etkinlik de Bafralı sanatçı Orhan Coşkun ve televizyon ekranlarının sevilen sesi Sibel YILDIRIM sahne alarak birer konser verdiler. 

Halayların çekilip, horonların tepildiği etkinlik de bir konuşma yapan GÖKDER başkanı Turgut DEMİR:`` 4 yıl önce bir hayal ile başlayan maceramız bugün Türkiye çapında ciddi bir sivil toplum kuruluşu olan GÖKDER gerçeğine, 8 kurucu ile başlayan yolculuğumuz ise bugün onbinlerce kişiye ulaşan bir derneğe dönüştü. Artık mütevazılık yapmayacağız çünkü ortada çok ciddi başarılar var, siz üyelerimizin ve Gökçeağaçlıların başarıları var. Sadece 4 yılda Karadede Panayırını ulusal bir marka yaptık, Karadeniz`in ilk ve tek köy müzesini açtık, sosyal yardımlardan, altyapı çalışmalarına kadar birçok işe imza attık gerçekleştirdik. Şunu asla unutmayın iyi gününüzde de kötü gününüzde de arkanızda sizin gücünüz GÖKDER var.`` dedi.

Etkinliğe katılacağı açıklanan ancak yoğun seçim ve miting programı nedeni ile yetişemeyen Mustafa Sarıgül ise misafirlere gönderdiği mesajla sevgi ve selamlarını iletti. Bafra`dan etkinliğe katılmak için gelen çok sayıda misafirde oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.