GÖKCAMDER’DEN  KUR’AN KURSU ÖĞRECİLERİNE MANEVİ DESTEK

GÖKCAMDER’DEN KUR’AN KURSU ÖĞRECİLERİNE MANEVİ DESTEK

Bafra Gökçeağaç Camiler Derneği (GÖKCAMDER) Başkan Yardımcısı Salih Kılıç Gökçeağaç Mahallesi Yeni Camii Kur’an Kursunu ziyaret etti.

A+A-

Bafra Gökçeağaç Camiler Derneği (GÖKCAMDER) Başkan Yardımcısı Salih Kılıç Gökçeağaç Mahallesi Yeni Camii Kur’an Kursunu ziyaret etti.


Kurulduğu ilk günden bugüne kadar yapmış olduğu manevi yatırımlarla ve desteklerle, projelerle her kesimden takdir gören Bafra Gökçeağaç Camiler Derneği (GÖKCAMDER) faaliyetlerine ara vermeden devam ediyor.

Kurucu Genel Başkanlığını HEYCES TEKSTİL Yönetim Kurulu Başkanı hayırsever iş insanı Ahmet Kocabaş’ın yaptığı GÖKCAMDER’de şu anda Genel Başkan Av.Hasan Kuru ve Başkan Yardımcısı Salih Kılıç beraberinde ARSLAN TESKTİL ve MODESEN AVM Yönetim Kurulu Başkanı Salih Arslan ile birlikte Gökçeağaç Mahallesi Yeni Camiide Kur’an Kursunda eğitim  gören 19 kursiyeri yerinde ziyaret ederek çalışmalarında başarılar dilediler.

Cuma namazı sonrası ise GÖKCAMDER Başkan Yardımcısı Salih Kılıç tarafından kurs gören çocuklara ikramlarda bulunuldu.
21 Ağustos’ta bitecek olan Kur’an Kursu eğitiminin sonunda ise yaptığı anlamlı manevi desteklerle maneviyatı ön planda tutan ARSLAN TESKTİL ve MODESEN AVM Yönetim Kurulu Başkanı Salih Arslan tarafından 19 kursiyere çeşitli hediyeler takdim edileceği belirtildi.

Bafra Gökçeağaç Camiler Derneği (GÖKCAMDER) Başkan Yardımcısı Salih Kılıç, ‘’GÖKCAMDER derneğimiz,Gökçeağaç mahallesinde bulunan hayırseverlerin birlikteliğiyle 27 Mayıs 2018 yılında Bafra İlçesine bağlı Gökçeağaç mahallesinde düzenlediğimiz iftar programı ile açılışımızı yaptık.İlk günden bugüne yoğun bir çalışma programı ile HAKK YOLUNDA HALKIN HİZMETİNDE sözünü kendine ilke edinerek birden çok faaliyet gerçekleştirdik. 
Kur’an-ı Kerim, Yüce Rabbimizin biz müminlere en büyük hediyesidir. Kur’an-ı Kerim, Sevgili Peygamberimiz (s.a.s)’in bize bıraktığı en yüce emanettir. Bu yüzden müminler olarak zihnimizi ve gönlümüzü onun ışığıyla aydınlatırız. Günümüzü ve yarınımızı onun rehberliğinde inşa ederiz. Kur’an’ın rahmet yüklü mesajlarını, helal ve haramlarını göz aydınlığımız olan yavrularımıza da öğretmek için gayret gösteririz.
Zira biliriz ki çocuklarımız, Yüce Allah’ın bize en büyük emanetlerindendir. Onları kendini ve Rabbini bilen, sorumluluklarının farkında olan, milletine ve insanlığa faydalı nesiller olarak yetiştirmek ise her anne babanın evladına karşı en önemli vazifesidir. Peygamberimiz (S.A.S)’in “Hiç bir anne baba çocuğuna güzel terbiyeden daha kıymetli bir bağışta bulunmamıştır.” hadisi gereği yavrularımıza imanı ve İslâm’ı öğretmek, güzel ahlak ile mücehhez kılmak onlara bırakacağımız en büyük mirastır.  
Hayırlı nesiller yetiştirmemize katkı sağlayacak, gözümüzün nuru evlatlarımızı Kur’an’la ve Peygamberimiz (S.A.S)’in örnek hayatıyla Kur’an Kursunda buluşturduk. Hayırlı nesillerin çoğalması için GÖKCAMDER olarak Kurucu Genel Başkanımız HEYCES TEKSTİL Ahmet Kocabaş, GÖKCAMDER Genel Başkanımız Av.Hasan Kuru ve yönetimimizle birlikte manevi desteklerimiz devam edecektir.’’diyerek sözlerini tamamladı.

1-20220805142631.jpg2-20220805142631.jpg

 

Etiketler : , , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.