(Gökcamder) Başkanı Av. Hasan Kuru Güven Tazeledi

(Gökcamder) Başkanı Av. Hasan Kuru Güven Tazeledi

Bafra İlçesine bağlı Gökçeağaç Mahallesinde faaliyette bulunan Gökçeağaç Camiler Derneğinin (GÖKCAMDER) 2.Genel Kurulu Gökçeağaç Mahallesi Merkez Camisi avlusunda yapıldı.

A+A-

Bafra İlçesine bağlı Gökçeağaç Mahallesinde faaliyette bulunan Gökçeağaç Camiler Derneğinin (GÖKCAMDER) 2.Genel Kurulu Gökçeağaç Mahallesi Merkez Camisi avlusunda yapıldı.

Mevcut Başkan Av.Hasan Kuru’nun tek liste halinde girdiği kongrede GÖKCAMDER’in 1 Genel Kurulunda divanının oluşmasının ardından gündemdeki maddeler oy birliği ile kabul edildi.  Yapılan oylamada ise GÖKCAMDER mevcut başkanı Av.HasanKuru  tüm üyelerin teveccühü ile güven tazeleyerek Gökçeağaç Camiler Derneğinin başkanı seçildi.

Kongre sonunda bir konuşma yapan Gökçeağaç Camiler Derneği (GÖKCAMDER) Başkanı Hasan Kuru kongreye katılan herkese teşekkür ettikten sonra,’’Bizler yönetim kurulu üyelerimizle HALK YOLUNDA HALKIN HİZMETİNDE sloganıyla ve inancıyla hizmetlerimize ara vermeden devam ediyoruz. Niyetimiz hayır, inşallah sonumuz da hayır olur temennisi ile çıkmış olduğumuz bu yolculuklarda hepimize Cenabı Allah yardımcı olur inşallah. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Bizler Allah yolunda, Allah’ın rızasını kazanmak maksadıyla GÖKCAMDER olarak  çıkmış olduğumuz bu yolculukta Gökçeağaç Mahallesinde ve bölgemizde manevi yatırımlara önem verdik. Bu konuda desteklerini esirgemeyen hayırseverlere ve Gökçeağaç Mahallesi sakinlerine en kalbi şükranlarımızı sunmak isteriz.’’diyerek sözlerini tamamladı.

Doğduğu baba toprağı Gökçeağaç Mahallesi ve bölgesi için elini taşın altına koymaktan çekinmeyen ,GÖKCAMDER Kurucu Başkanı , Heyces Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı ve SAMKON Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kocabaş yaptığı konuşmada,’’Bizler 27 Mayıs 2018 tarihinde derneğimizin açılışını gerçekleştirdik. Bu noktada hak yolunda halkın hizmetinde sloganıyla ve inancıyla çıkmış olduğumuz kutlu yolculukta destekleri ile bizlerin yanında olan herkese teşekkürlerimizi sunmak isteriz.  Yapılacak daha çok işimiz ve aşılacak daha manevi yolumuzun olduğuna kalben inanıyoruz.’’dedi.

Kongreye GÖKCAMDER Kurucu Başkanı , Heyces Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı ve SAMKON Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kocabaş, İstanbul Bafra Dernekler Federasyonu Başkanı (BADEF) Genel Başkanı Mustafa Hacıoğlu, İstanbul Bafraspor Kulübü Başkanı Aydın Dursun, Cesur Motors ortaklarından Ali Kocabaş, Gökçeağaç Mahallesi Muhtarı Yaşar Kocabaş ile çok sayıda üye katıldı.

Gökçeağaç Camiler Derneğinin (GÖKCAMDER) yeni yönetimi şu isimlerden oluştu.

YÖNETİM KURULU ASİL

  1. HASAN KURU BAŞKAN
  2. SALİH KILIÇ
  3. AZİZ DEMİR
  4. ALİ YILMAZ
  5. MEHMET YILMAZ

YÖNETİM KURULU YEDEK

  1. MUSTAFA KOCABAŞ
  2. ÜNAL ÜRESİN
  3. BİRKAN KOCABAŞ
  4. DURSUN ALİ ARSLAN
  5. SİNAN ÜRESİN 

DENETLEME KURULU ASİL

  1. KURTULUŞ  DOĞANAY (DENETLEME KURULU BAŞKANI)
  2. SADIK EROĞLU
  3. HASAN DUR

DENETLEME KURULU YEDEK

  1. LÜTFÜ GÜMÜŞ
  2. AHMET KOCABAŞ (METİN OĞLU)
  3. FEHMİ KILIÇ

gokcamder-baskani-av-hasan-kuru-guven-tazeledi.jpeggokcamder-baskani-av-hasan-kuru-guven-tazeledi-001.jpeggokcamder-baskani-av-hasan-kuru-guven-tazeledi-002.jpeggokcamder-baskani-av-hasan-kuru-guven-tazeledi-003.jpeggokcamder-baskani-av-hasan-kuru-guven-tazeledi-004.jpeggokcamder-baskani-av-hasan-kuru-guven-tazeledi-005.jpeggokcamder-baskani-av-hasan-kuru-guven-tazeledi-006.jpeggokcamder-baskani-av-hasan-kuru-guven-tazeledi-007.jpeg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.