Gizem Kara Engelli Hayranı ile Buluştu

Gizem Kara Engelli Hayranı ile Buluştu

Karadeniz’in sevilen sanatçısı Gizem Kara Samsun’un Bafra ilçesinde verdiği konser sonrası Yakıntaş köyünde bir engelli hayranı ile buluştu.

A+A-

Doğuştan bedensel engelli olan 19 yaşındaki Nisa Dursun hayranı olduğu sanatçı Gizem Kara ile buluştu. Engelli Nisa Dursun’un evinde büyük mutluluk yaşandı.

Engelli kızın babası Fatih Dursun Gizem Kara’nın göstermiş olduğu hassasiyetten dolayı çok teşekkür etti. “Kızım sizin sıkı bir takipçiniz televizyona ne zaman çıksanız size kilitleniyor, sizi televizyonlardan devamlı takip ediyor” dedi.

Engelli kızın annesi Kezban Dursun ise, Kızımı siz şuan mutlu ettiniz Allah’ta sizi mutlu etsin. Bana dünyaları verdiniz çok teşekkür ederim ”dedi.

Sanatçı Gizem Kara ise, bu minik hayranımı mutlu edebildiysem ne mutlu bana. Nisa’nın başımın üstünde yeri var ben Samsun’a her konsere her geldiğimde ailende izin verirse 5 dakikada olsa yanına geleceğim dedi. Hayranı ile bir süre sohbet eden Kara hayranı ile “Erik Dalı” şarkısını seslendirdi. Daha sonra hayranı ile fotoğraf çektiren Kara evden ayrıldı.

gizem-kara-engelli-hayrani-ile-bulustu-1.jpgbafra55net

gizem-kara-engelli-hayrani-ile-bulustu-2.jpgbafra55net

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.