GİTTİĞİ HER YERDE SEVGİYLE KARŞILANIYOR

GİTTİĞİ HER YERDE SEVGİYLE KARŞILANIYOR

Bafra Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Bafra Belediye Başkan Adayı Hamit Kılıç ilçe genelinde sürdürdüğü ziyaretlerine devam ediyor.

A+A-

İlçe merkez ve dış mahallelerde Ak parti İlçe teşkilatı tarafından belirlenen program dâhilinde ziyaretlerini gerçekleştiren Başkan Kılıç, gittiği her yerde Bafralıların coşkulu karşılamalarına şahit oluyor.

Kamu kuruluşları, esnaflar, STK’lar ve dış mahallerde ziyaretlerini sürdürerek çalışmalar hakkında bilgi veren, şikâyet ve tavsiyeleri dinleyen Kılıç’ı ziyaret ettiği yerlerde her yaştan Bafralı dikkat çekici bir coşkuyla karşılıyor.

Gösterilen ilgi karşısında duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kılıç: “Şükürler olsun ki 2018’in Mayıs ayında gönüllere dokunabilmek için çıktığımız yolda, taliplisi olduğumuz gönüllerde yer edindiğimize şahit oluyoruz. Vatandaşlarımızın bizlere gösterdiği teveccüh daha iyiyi daha güzeli yakalamak adına bizlere güç veriyor. Onların Duaları ve destekleri ile Bafra’mızı layık olduğu seviyeye getireceğiz inşallah. Cumhur İttifakının ruhuna uygun olarak yaptığımız çalışmalar ve ziyaretler devam edecek. Her ziyaret noktasında bizlere gösterilen ilgi ve sevgiden dolayı saygıdeğer Bafralı hemşehrilerime kalbi teşekkürlerimi bir kez daha iletiyorum” Dedi.

sevgiyle-karsilaniyor-(1).jpgsevgiyle-karsilaniyor-(2).jpgsevgiyle-karsilaniyor-(3).jpgsevgiyle-karsilaniyor-(4).jpgsevgiyle-karsilaniyor-(6).jpgsevgiyle-karsilaniyor-(7).jpgsevgiyle-karsilaniyor-(9).jpgsevgiyle-karsilaniyor-(10).jpgsevgiyle-karsilaniyor-(12).jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.