‘Girişimci Okul ve İstihdam için İşbirliği’ Projesi Kapanış Toplantısı

‘Girişimci Okul ve İstihdam için İşbirliği’ Projesi Kapanış Toplantısı

​Bafra Ticaret ve Sanayi Odası ve Bafra Şehit Erkut Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi işbirliği ile yürütülen “Girişimci Okul ve İstihdam için İşbirliği” projesi 2019 yılı değerlendirme toplantısı yapıldı.

A+A-

 Program proje danışmanı Selim Aksar açılış konuşmasında “Bafra Ticaret ve Sanayi Odası ve Bafra Şehit Erkut Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak hazırladığımız protokol doğrultusunda 22 öğrenci 7 öğretmenin katıldığı KOSGEB Girişimcilik eğitimi, 120 öğrenci ve 20 öğretmenin katıldığı Liderlik Eğitimleri, 25 öğrencinin katıldığı Kariyer günleri ve Üretim tesisi ile kurum ziyaretleri gerçekleştirdik. Bu faaliyetlerle okulumuzda girişimcilik kültürünü kazandırmak, öz güveni ve girişimcilik yönü gelişmiş olan öğrenciler yetiştirmek istiyoruz. Projemizi geliştirerek devam ettireceğiz.” dedi.

Öğrenciler adına konuşan Yusuf Atabek : “Almış oldukları Girişimcilik ve Liderlik eğitimlerinden çok memnun kaldık. Kurum ziyaretleri bizleri çok etkiledi. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu konuşmasında “Meslek liselerini önemsiyoruz. Girişimcilik projesi yapılması bizi gururlandırdı. Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Göksel Beye ve ekibine teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizin donanımlı yetişmesi adına yapılan her faaliyeti önemsiyoruz. 2023 Eğitim Vizyonu doğrultusunda uygulamalı eğitimlere daha fazla yer verilecektir. Projeye katılan öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum.” dedi.

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar konuşmasında  “Projenin 2019 yılı faaliyetlerini başarı ile tamamlanmasından dolayı mutluluk duyuyorum.  Bafra’da bir ilk olan bu projenin faydalı olduğunu görmek bizleri sevindirdi. Öğrencilerin okul müfredatı dışında bu tür kişisel gelişim etkinliklerinize katılımı farklı bir vizyonla tanışmalarını sağlıyor. Firma ve kurum ziyaretleri öğrencilerimize okul sıralarında iş hayatı ile ilgili bilgi ve deneyim sahibi olmalarına olanak sağlıyor. Okul yönetimini, Projede eğitmen olarak görev alan personellerimizi ve öğrencileri tebrik ediyorum. Projelere olan desteğimiz artarak devam edecektir“ dedi.

Programın sonunda Bafra Şehit Erkut Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi adına, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu Bafra TSO Başkanı Göksel Başar’a projeye desteklerinden ötürü plaket taktim etti. Ayrıca girişimcilik eğitimlerine katılan öğrencilere ve öğretmenlere proje anısına Bafra TSO ve Okul tarafından yaptırılan hatıra hediyeler verildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.