Giad'ın Yeni Başkanı Burak Özturan Oldu

Bafra Genç İşadamları Derneği’nin Bafra Davet ve Toplantı Merkezi Menekşe Salonunda gerçekleştirilen 4.Genel Kurul Toplantısında Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine Burak Özturan getirildi.

A+A-

Genel Kurul Toplantısı Divan Kurulu Başkanlığını, Samsun Genç İşadamları Derneği Kurucu Başkanı Orhan Sever, Türkiye Genç İş İnsanları Konfederasyon Genel Sekreteri Tanzer Polat Yılmaz, Karadeniz Genç İş İnsanları Federasyon Başkanı Yavuz Selim Muratoğlu, Samsun Genç İş İnsanları Derneği Başkanı Onur Öztekin, Çarşamba Genç İş İnsanları Derneği Başkanı Sercan Albayrak yaptı.

Açılış Konuşmasını ise Bir Önceki Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Alper Güngör Yaptı, Güngör konuşmasında, " Değerli Hazirun, bildiğiniz üzere Yaşadağımız coğrafya o kadar önemli ve bir o kadarda değerli ki, bütün gözler bu topraklarda. Bizim başka bir vatanımız yok.

Daha dün akşam 33 Mehmetciğimizin şehit haberini aldık. 33 Aile, 33 Ana, 33 Baba... Acının tarifi yok inanın.. İşte bu yüzden her gün, bu toprakların altında yatan aziz şehitlerimizin hatırasına sahip çıkma günüdür. Yedi düvele karşı yeniden ihlâsla, samimiyetle, mücadele etme, yeniden sımsıkı birbirimize kenetlenme günüdür. hayra anahtar, şerre kilit olma günüdür. Gün istiklâl ve istikbalimize bir kez daha tüm gücümüzle, irademizle ve kararlılığımızla sahip çıkma günüdür.

Güngör, Görev süremiz boyunca bir çok görüşmeler, projeler ve toplantılar yaptık ve hep şunu savunduk, Bölgemiz ekonomisi, istihdamı için hep birlikte bir şeyler yapmamız lazım..tekil uğraşlar yeterli gelmez, toplu bir şekilde uğraş vermemiz lazım dedik. Projeler yazdık, sosyal sorumluktan tutunda, Ülke ekonomisine desteklere kadar bir çok fikir sunduk. Bölgemizdeki yetkili kuruluşlarımız ile birlikte ülke liderlerimizle paylaştık.Hep bir uğraş içindeydik.Ve düşündük ki hep birlikte bir şeyler yapabilmek zaten başarının esas anahtarıdır.Yapılana  destek verirsek örnek oluruz dedik. Öylede oldu.
Gerek Vekilimiz nezdinde gerek Belediye Başkanlığımız nezdinde güzel şeyler yapıldı bu 3 senede.
Sizlerinde bizleri yaptığımız projelerle destekleri, desteklemeyenlerini gördük, ama kimseye gönül koymadık, daha fazla çalışmalıyız dedik. Bafra dışına çıktık kültür elçisi olduk, Bafra'ya geldik tüm ülkeye Bafra'yı tanıtmaya kalktık. Tarımla ilgili üretimimize ek gelir sağlamaya çalıştık. 
Son olarak sizlere Mevlana'nın beni çok etkileyen güzel bir sözüyle veda etmek istiyorum, izin verirseniz..

“Dediler ki, gözden ırak olan gönüldende ırak olur,

dedim ki gönüle giren gözden ırak olsa ne olur.”

Hepinize tüm kalbimle her şey için canı gönülden teşekkür ederim. 3 yıl önce göreve geldiğim heyecanla ve aynı duygularla sizlere veda ediyorum. hoş çakalın.

Alper Güngör'den sonra söz alan Bafra Genç İş İnsanları Derneği yeni Yönetim Kurulu  Başkanı Burak Özturan ise şunlara yer verdi. Bafra Giad Derneğinin Yaklaşık 8 Yıllık Üyesiyim 2. Dönem Yönetiminde Yönetim Kurulu Üyeliği, 3.Dönem Yönetiminde ise başkan yardımcısı olarak görev aldım aynı zamanda karadeniz genç iş insanları konfederasyonunda yönetim kurulu üyesi olarak görev almaktayım.
Derneğimiz ilk kurulduğu günden bugüne Bafra için bir şeyler yapmak için, Bafra isminin farklı platformlarda anılması için gerek tarım gerek turizm gerek yöresel lezzetler gerek eğitim konularında Bafra için üstün mesai sarfedip, toplantılar düzenleyerek, gerekli projeleri ve görüşmeleri yaparak bölgemize katkı sağlamayı başarmıştır.  4'üncü döneminde de başarılarına başarılar katarak bölge için çalışmalarına artan ivmesi ile devam edecektir.

Derneğimizin 4. olağan genel kurul toplantısı sonucunda takdirleriniz ve gösterdiğiniz güven ile 4. dönem görevini yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla birlikte üstlenmiş bulunmaktayız. siz değerli üyelerime; şahsıma ve yönetim kuruluma göstermiş olduğunuz güvenden dolayı teşekkür ederim' dedi.
Konuşmaların ardından, bir önceki dönem görev yapan Başkan Alper Güngör ve Yönetim Kurulu Üyelerine plaket takdim edildi. Kurul Toplantısı hatıra fotoğrafı ve yapılan ikramların ardından son buldu.

 

 

Giad'ın Yeni Başkanı Burak Özturan Oldu

Giad'ın Yeni Başkanı Burak Özturan Oldu

Giad'ın Yeni Başkanı Burak Özturan Oldu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.