GİAD'DAN BAFRA TARIM MESLEK LİSESİ ZİYARET ETTİ

GİAD'DAN BAFRA TARIM MESLEK LİSESİ ZİYARET ETTİ

Bafra Genç İşadamları Derneği (Bafra Giad) yönetimi, Milli Eğitim Bakanlığınca ilk olarak Türkiye’de açılan Tarım Meslek Lisesi’ni ziyaret etti.

A+A-

Okulun tanıtımı amacı ile yapılan ziyarete Bafra Giad Başkanı Yavuz Muratoğlu, dernek üyeleri Alper Güngör, Cahit Müderrisoğlu, Engin Liman, Faik Turan katıldı.

Bafra Giad yönetimi, Okul Müdürü Turhan Civelek ve okul öğretmenleriyle görüşmeler yaptı. Ziyarete, Okul Aile Birliği Başkanı Dilek Öksüz ve Okul Aile Birliği muhasip üyesi Fatih Öksüz de katıldı.

Bu yıl ilk defa mezun verecek olan Bafra Tarım Meslek Lisesi’ni Bafralıların yeni tanımaya başladığı ifade edildi.
Türkiye’de sadece 21 tane olan Tarım Meslek Lisesi’nin ilkinin Bafra Tarım Meslek Lisesi olduğu belirtildi.
Sadece Bafra’dan değil diğer illerden de öğrenci alan Bafra Tarım Meslek Lisesi, tarım bölgesi olan Bafra ve Türkiye için büyük önem taşımakta.

Tarım Meslek Lisesi’nin, sektöre nitelikli, mesleğini seven, teorik ve literatür takibi kadar sahada tecrübeli, kendisi ile barışık, sosyal becerilerle donanmış meslek erbabı gençler yetiştirdiği bildirildi.

Bafra Genç İş Adamları Derneği Başkanı Yavuz Muratoğlu, bir işadamı olarak Türkiye genelinde ara eleman eksiğinin çok fazla olduğunu, meslek liselerinin bu noktada oldukça önem kazandığını vurguladı.

Başkan Yavuz Muratoğlu, “Okulun Bafra’ya tanıtımı ve ilçemizin yükselen değeri olması yolunda yapılacak projelere tam destek vereceğiz. Ayrıca öğrencilerin sosyal gelişimleri için elimizden gelen her şeyi yapacağız.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.