GETİR BİR OYUNCAK GÜLDÜR BİR YUMURCAK

GETİR BİR OYUNCAK GÜLDÜR BİR YUMURCAK

Altınkaya Anadolu Lisesi öğrencileri, Kaygusuz İlkokulu ile işbirliği halinde okullarında ‘’GETİR BİR OYUNCAK GÜLDÜR BİR YUMURCAK’’ adlı proje kapsamında Kırtasiye, Temizlik ve Oyuncak yardım kampanyası düzenlediler.

A+A-

Altınkaya Anadolu Lisesi öğrencileri, hazırladıkları hediyeleri 28/03/2018 tarihinde Kaygusuz İlkokulu Anasınıfına yaptıkları ziyaret ile minik kardeşlerine teslim ettiler.

Altınkaya Anadolu Lisesi Okul Müdürü Dursun ÖZCAN;  yaptıkları ziyaret sonrası; proje ile oyun dönemi çocuklarının hedef alındığını, öğrencilerimiz de okul öncesi öğrencilere karşı duyarlılığın geliştirilmesi, farkındalık ve toplumsal duyarlılık kazandırılması amacıyla yola çıkıldığını, ifade etti.

Kaygusuz İlkokulu Müdürü Musa BIYIKLI ise; yapılan ziyaretten çok memnun kaldıklarını ifade ederek öğrencilere göstermiş oldukları duyarlılıktan dolayı teşekkür etti. Güzel anların yaşandığı ziyarette, öğrenci temsilcileri tarafından minik kardeşlerine hediyeleri verildi. Proje komisyonunda gönüllü olarak görev alan öğrenciler, minik kardeşleri ile eğlenceli vakitler geçirdiler.

Ziyaret, toplu fotoğraf çekimlerinin ardından, verilen ikramlarla sona erdi.

getir-bir-oyuncak-guldur-bir-yumurcak-1.jpggetir-bir-oyuncak-guldur-bir-yumurcak-3.jpggetir-bir-oyuncak-guldur-bir-yumurcak2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.