Gerze'de Bozulan Yollar İçin Açıklama

Gerze'de Bozulan Yollar İçin Açıklama

27 Nisan 2019 tarihinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN tarafından Ankara/Kızılcahamam’da gerçekleştirilen Belediye Başkanları İstişare Toplantısı’nda

A+A-

Sinop Milletvekilimiz Dr. Nazım MAVİŞ ile birlikte Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Sayın Fatih DÖNMEZ’le görüşen ve 2019 yılı içerisinde ilçemize 8 km.’lik doğalgaz sözü alan ve devamında Sinop Milletvekilimiz Dr.Nazım MAVİŞ’in de ekstra girişimleri neticesinde 8 km.’yi 15 km’ye yükselten Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY doğalgaz çalışmaları ve yol çalışmaları hakkında açıklama gerçekleştirdi.

    8 km. olarak müjdelediğimiz ve Sinop Milletvekilimiz Dr. Nazım MAVİŞ ile Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY’un girişimleri neticesinde 15 km.’ye çıkartılan doğalgaz çalışmaları ile birlikte tahribata uğrayan yollar hakkında açıklamalarda bulunan Başkan ŞENSOY’un açıklamaları ise şu şekilde;

    “Değerli hemşehrilerim;

    27 Nisan 2019 tarihinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN tarafından Ankara/Kızılcahamam’da gerçekleştirilen Belediye Başkanları İstişare Toplantısı’nda Sinop Milletvekilimiz Dr. Nazım MAVİŞ ile birlikte Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Sayın Fatih DÖNMEZ’le görüşme sağlayarak 2019 yılı doğalgaz yatırımlarını 8 km. olarak sizlere müjdelemiştik.Daha sonra ise yaptığımız girişimler neticesinde bu hattı 15 km.ye yükselterek ilçemizde ki doğalgaz çalışmalarına güzel bir ivme kazandırdığımızı yine siz değerli vatandaşlarımızla paylaşmıştık.

    Doğalgaz çalışmaları neticesinde tamamlanan 15 km.lik hatta bu ay içerisinde hanelerimize gaz verileceğini de sizlerle paylaşmak istiyorum.

    Doğalgaz bilindiği üzere zahmetli ve meşakkatli bir iştir.Bu hususta da vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda ilçemizde tüm hızıyla devam eden doğalgaz çalışmalarının yarattığı yol tahribatları gündeme taşınıyor.Elbette ki mevcut durumda ki yollar bizleri de memnun etmemektedir.Ancak, oldukça önem arz eden bu hususu da sizlerle paylaşma gereği doğmuştur.

    Doğalgaz kazı çalışmaları neticesinde hattın geçtiği bölgelere malzeme serilmiş ve bundan sonra ki süreçte de bu çalışmalar devam edecektir.Serilen malzemenin yol tabanına oturması zaman alan bir süreçtir.Bu hususta da vatandaşlarımızdan sağduyu beklemekteyiz.Kazı çalışmalarının hemen akabinde yol onarım işlemlerini gerçekleştirdiğimiz zaman yolda çökmeler meydana gelecek ve kısa süre içerisinde tekrar kazı çalışmalarının gerçekleştirilip tahribatların oluşması gündeme gelecektir.Öncelikle hiçbir vatandaşım şüphe içerisine düşmesin.Yollara serilen malzemeler yol tabanına oturmasının ardından ilçemizde sıcak asfalt, Arnavut Kaldırımı ve kilit parke taş çalışmalarını en kısa sürede tamamlayacağız.Bizim hedefimiz, mevcut olanı devam ettirmek değil, mevcudiyeti ilçemize yakışır hale getirip standartları yükseltmektir.

    Ayrıca, 2020 yılı içinde doğalgaz çalışmalarının devam etmesi adına girişimlerimizin devam ettiğini siz değerli hemşehrilerimle paylaşmak istiyoruz.

    Daha modern, daha güzel ve yaşam standartlarının daha yüksek olduğu bir Gerze için çalışmalarımızın devam edeceğini bildirir, çalışmalar doğrultusunda oluşan yol tahribatı vesilesiyle tüm hemşehrilerimizden geçici bir süre için sağduyu beklediğimizi yinelemek isterim.”

 Saygılarımla,

Cevat ŞENSOY

Gerze Belediye Başkanı

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.