Gerze güzelleşiyor.

Gerze güzelleşiyor.

Gerze beledi ekipleri ilçenin Dr.Saim GENÇSOY Caddesi sahil şeridinde başlattığı çalışmalar ile vatandaşları eşine az rastlanır bir proje ile kavuşturmayı planlıyor.

A+A-

Belirtilen mevkiide başlanan çalışmalarda ilk olarak denize dolgu işlemlerini başlatıldı. Dolgu işlemlerinin tamamlanmasının ardından Sahil Yürüyüş Yolu'na kavuşacak olan Gerze halkı çalışmalardan memnun olduklarını belirtiler.

    Çalışmaları yakından inceleyen Belediye Başkanı Osman BELOVACIKL; "Gerze'yi modernize şekilde güzelleştirmeye devam ediyoruz. Hepimizin bildiği gibi CittaSlow'a adayız. Bu doğrultuda vatandaşlarımızın daha sağlıklı şekilde yaşamlarını sürdürebilmeleri için böyle bir projeye imza attık. Gün itibari ile de Sahil Yürüyüş Yolumuza ilk kazmayı vurmuş bulunmaktayız. Yürüyüş yolumuzun ilçemize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

    Her zaman söylediğimiz gibi amacımızın, Gerze'yi hak ettiği modern ve marka bir şehir haline getirmek olduğunu belirtir, tüm vatandaşlarımıza saygılarımızı sunarız.

gerze-sahili.jpg

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.