Genç'ten Mevlid Kandili Mesajı

Genç'ten Mevlid Kandili Mesajı

Ak Parti Bafra Belediye Başkan Aday Adayı Osman Genç, Peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV)´in dünyaya gelişinin yıldönümü olan Mevlit Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

A+A-

Ak Parti Bafra Belediye Başkan Aday Adayı Osman Genç, Peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV)´in dünyaya gelişinin yıldönümü olan Mevlit Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Osman Genç, “Dünyaya gelişi yüzyıllar öncesinden müjdelenen ve bütün insanlığa son peygamber olarak gönderilen Peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV)´in doğum günü; O´nun yaşayışını, hadis-i şeriflerini, mesajlarını yeniden hatırlamak, yeniden düşünmek ve layıkıyla yerine getirmek için bir fırsattır” dedi.

 

Mevlit Kandili dolayısıyla yayınladığı mesajda Hz. Muhammed (SAV)´in örnek bir insan olduğuna vurgu yapan Ak Parti Bafra Belediye Başkan Aday Adayı Osman Genç, “Mevlit Kandili, insanı insan yapan bütün güzelliklerin odaklandığı bir şahsiyet olan rahmet elçisi Hz. Peygamberimiz (SAV)´in doğumunu kutladığımız, O´nun bireysel ve toplumsal hayatımızı aydınlatan insanlık ve merhametini, insaf ve adaletini, sabır ve metanetini, kerem ve cömertliğini, kısaca insanlığa sunduğu değerleri anlayıp hayatımızı onun yüce ahlakıyla güzelleştireceğimiz bir tazelenme gecesidir. Mevlit Kandili, dilerim bütün insanlığa, sevgi, rahmet, huzur ve barış getirsin. Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV)´i daha iyi anlamamıza vesile olur İnşallah. Bu duygu ve düşüncelerle bir kez daha tüm İslam Aleminin ve vatandaşlarımızın Mevlit Kandili´ni tebrik ediyor, bu anlamlı gecenin birliğimize, beraberliğimize ve hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.