GENÇLİK VE SPOR BAKANIMIZ SAMSUN'DA

GENÇLİK VE SPOR BAKANIMIZ SAMSUN'DA

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, AK Parti Samsun İl Başkanlığı'nda, il ve ilçe teşkilat üyeleri ve İlçe Belediye Başkanları ile bir araya geldi.

A+A-

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş ve partililer tarafından parti binası önünde karşılanan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç daha sonra, il başkan yardımcıları, ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları ve bazı il yönetim kurulu üyelerinin de katılımıyla düzenlenen toplantıya katıldı.
Toplantı öncesi toplantının amacı hakkında bilgi veren Bakan Kılıç, " Kısa bir aradan sonra tekrar Samsun'dayız. İl Başkanımız Fuat Köktaş, İlçe Başkanlarımız, İlçe Belediye Başkanlarımız ve bazı İl yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte teşkilatımızın yapmış olduğu çalışmalar hakkında hem fikir alışverişinde bulunmak, hem de Samsun için yeni projeler nasıl yapabiliriz konusu üzerinde bilgi paylaşımı yapmak üzere bir araya geldik. 
Yaz dönemi geldi. Yaz dönemlerinde belediyelerimizin çalışmaları yoğun bir şekilde hızlanarak devam ediyor. Bu noktada bizim Ankara'dan verebileceğimiz destekler, projelerin yürütülmesi noktasındaki yapabileceğimiz çalışmalar neler olabilir bunları konuşacağız. Belediye başkanlarımızın,  teşkilatımızın bu noktada bizden olabilecek taleplerini alacağız. Bununla birlikte 10 Ağustos'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi içinde değerlendirmeler yapacağız. 
Bu toplantıda bulunanlarla birlikte daha önce Ankara'da da bir araya gelmiştik. Orada bazı çalışmalar ve projeler üzerine görüşmeler yapmıştık. Buradaki toplantımızda bir anlamda o toplantımızın devamı şeklinde olacaktır." dedi. 

Toplantı basına kapalı olarak devam etti.

img_7272.jpgimg_7289.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.