GENÇLİK HAFTASI KUTLAMALARI AĞAÇLANDIRMAYLA BAŞLADI

GENÇLİK HAFTASI KUTLAMALARI AĞAÇLANDIRMAYLA BAŞLADI

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Samsun Bölge Müdürlüğü, "Gençlik Haftası" kutlamalarına ağaçlandırma çalışması yaparak başladı.

A+A-

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Samsun Bölge Müdürlüğü'nde kalan öğrenciler Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında 100 adet sedir fidanını Samsun-Ankara karayolu Hacılı mevkisinde bulunan ağaçlandırma sahasına diktiler. Yaklaşık 200 öğrenci ve 50'ye yakın personel ile birlikte gerçekleşen ağaç dikimi öncesinde konuşan Bölge Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, "02-20 Mayıs Gençlik Haftası etkinliklerine bugün gerçekleştirdiğimiz ağaçlandırma çalışmasına başlamış bulunuyoruz. Kutlayacağımız bu hafta da birçok etkinliğimiz olacak. Bölge Müdürlüğümüze bağlı Tokat, Ordu, Sinop, Çorum ve Amasya'da da etkinlikler devam edecek. Etkinliklerimiz bölgemizde Uğur Işılak ve Bedirhan Gökçe konserleri, Samsun'da ise satranç, futbol turnuvaları, ebru, cini ve takı tasarımları sergisi, Türk halk ve sanat müziği konserleri, folklor gösterileri ve tiyatrolarla devam edecek. Bizim bu ağaçlandırma etkinliğimizde bize destek olan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığımıza, Karayolları 7. Bölge Müdürlüğümüze ve Kavak Belediyemize teşekkür ediyorum" dedi.
Müdür Kasapoğlu'nun konuşmasından sonra Atakum, İlkadım ve Samsun Öğrenci yurtlarında kalan öğrenciler fidanları diktiler. Dikim sonrası öğrenciler günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.