GENÇLİK CADDESİ PROJESİNDE SONA YAKLAŞILDI

GENÇLİK CADDESİ PROJESİNDE SONA YAKLAŞILDI

Bafra Belediyesince sürdürülen ve ilçe için büyük bir önem taşıyan Gençlik Caddesi Projesinde sona yaklaşıldı.

A+A-

Asri Mezarlık önünden başlayıp, Cumhuriyet Meydanında sona erecek olan ve tamamı 45 bin m2 olan projenin şimdiye kadar 39.5 bin m2 lik alanı tamamlandı.

Proje kapsamında asfalt ve parke taşı kullanıldı.

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince sürdürülen Projede kullanılan asfalt Bafra Belediyesinin Asfalt Şantiyesinde üretilirken, kilitli parke taşı ise yine belediyenin bünyesinde hayata geçirilen ve dışa bağımlılığın ciddi manada önüne geçen Kilitli parke taşı imalat tesisinde yapılıyor.

Çalışmalarda Park Bahçe İşleri Müdürlüğü ekiplerince Süs kirazı, Kırmızı yapraklı akça ağaç ve lale ağacı bitkileri dikiliyor.

Projenin uygulandığı alanlara gerçekleştirdiği ziyaretlerle ekiplerden bilgi alan Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, bu noktalarda bulunan mahalle sakinleri ve esnafların görüş ve düşüncelerini de dinliyor.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin konuyla ilgili olarak gerçekleştirdiği açıklamada “İlçemiz girişi ve Gençlik caddesinin estetik görünümü ve sorunsuz alt yapısı bizler için çok önemli. Bu açıdan oluşturduğumuz projemizde sona yaklaştık. Ekiplerimiz aralıksız çalışmalarına devam ediyor. Çalışmaların sona erdiği alanlarda ikamet eden ve ilçemize gelen vatandaşlarımızdan aldığımız tepkiler oldukça olumlu olması bizleri fazlasıyla mutlu ediyor” dedi.

Başkan Şahin şu ana kadar tamamlanan 39.5 bin m2 lik alanda kullanılan ,asfalt ve parke taşının söz konusu projenin ana hattına ait olduğunun, proje uygulanmasına ayrıca gerçekleştirilen çalışmalarla söz konusu rakamın arttığının da altını çizdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.