Gençler Dünya Değişim Günü’nde de Atakum Sahilinde

Gençler Dünya Değişim Günü’nde de Atakum Sahilinde

Toplum Gönüllüleri Vakfı’nın Samsun’da bulunan Gençlik Merkezi ‘’TOG Samsun İğne Deliği Gençlik Merkezi’’ ülke genelinde birbirinden yapmış olduğu değerli çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.

A+A-

Dünya Değişim Günü kapsamında, bulundukları ilçe olan Atakum sahilinde, Körfez sahil ile Yeni Mahalle arasındaki alanda, denizden, yürüyüş yolundan ve yeşil alanlardan, pet ve cam şişe ile sigara izmaritlerini toplamaya çalıştı.

 

17 yıldır Atakum ilçesinde birbirinden çeşitli, öğretici, eğlenceli ve bilgi dolu atölyeler ve sosyal sorumluluk projeleri ürettiklerini belirten, Gençlik Merkezinin Etkinlik Sorumlusu Semiha Memişoğlu yapmış olduğu açıklamada; ‘’ Ben yaklaşık 2 yıldır Gençlik Merkezinde gönüllülük yapıyorum, etrafımda gördüğüm sorunlara çözüm üretiyorum. On dokuz Mayıs Üniversitesi Gıda Mühendisliği son sınıf öğrenciyim. Biz gençler, sadece Dünya Değişim Günü’nde değil, her anımızda etrafımızı iyileştirmek için seferber oluyoruz. Dün ne yazık ki sahilimizin, denizimizin, az da olsa yeşil alanlarımızın kirliliğine şahit olduk. Her 5 adımda bir avuç sigara izmariti, her 10 adımda bir pet ve cam şişe topladık. Yaşadığımız ortak alanda bilinçlendirme çalışmalarının yapılması için yerel belediyeleri birlikte işbirliğine davet ediyoruz’’ açıklamasında bulundu.

gencler-dunya-degisim-gununde-de-atakum-sahilinde-5.jpggencler-dunya-degisim-gununde-de-atakum-sahilinde-3.jpggencler-dunya-degisim-gununde-de-atakum-sahilinde-1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.