Gencer: Antalya tarihinde bir ilki başardı

Gencer: Antalya tarihinde bir ilki başardı

Gencer: "Takımımız Tarihi Bir Başlangıç Yaptı"

A+A-

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, Kamerunlu Samuel Eto’o’nun ödemesinin yüzde 50’sinin yapıldığını, gelecek hafta da geri kalan yüzde 50’sinin ödeneceğini söyledi.
Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, Hasan Subaşı Tesisleri’nde haftalık değerlendirme toplantısı düzenledi. Gencer, terör olaylarını kınadığını, artık terörün son bulması gerektiğini, Türkiye üzerinde dolanan karabulutların kalkmasını istediklerini söyledi.
Antalyaspor’un her bakımdan çağ atladığını belirten Gencer, “Çağ atlatalım, tarih yazalım, hep beraber bir yerlere varalım, birlikte olalım diye hareket ediyoruz. O doğrultuda da şu ana kadar çalışmalarımızı yaptık. Bir takım kesimler zaman zaman genel kurul istediler onu da yaptık. Antalya’da başarılı olmamızı istemeyen belli bir zümre ne dediyse her şeyi yaptık. Her şeyi yapmamıza rağmen takım başarılı olduğu süreçte alkışlamayı bırakın eleştirmeye devam ettiler" dedi.
"ANTALYASPOR’UN AÇIĞI ARANIYOR"
Bazı kişilerin Antalyaspor’un açığını aradığını savunan Gencer, "Nasıl yönetim kurulu üyelerini birbirine düşürebiliriz? Takım iyi giderken, yapacağımız haberlerle başka yönlere nasıl çekebiliriz? diye çalışıyorlar. 33 bin kişilik stadyumumuz açılıyor takımımız tarihi bir başlangıç yaptı. Katı koyma mücadelesi içinde olacaklarına, olumsuz işler yapmaya devam ediyorlar. Artık ufacık bir büyütmenin yoluna gitmektense başarılı olan şeylerde büyütmenin çaresine bakalım" diye konuştu.
"ANTALYASPORUN FORMASINDA BOŞ YER YOK"
Anadolu takımlarının formalarına reklam bulamadığını savunan Antalyaspor Başkanı Gencer, “Antalyaspor’un formasında boş yer yok. Bir takım kesimler ’takımın hızını nasıl kesebilirizin’ çabası içerisinde. Antalyaspor’un başarılı olmasını istemiyorlar. Yıkım çalışmaları yapmaları son derece abesle iştigal. Stadyum gelirleri Eto’o’nun transfer parasını çıkarmış olmasına rağmen böyle bir şeyin konuşulması ilginç. Birçok Anadolu takımı 20 bin liraya loca satamazken Antalyaspor’da 300 bin liraya loca satıyoruz. Bunu kıskanacak birisi varsa bunlar dışarıdakiler olmalı. Antalya olarak bunun gururunu yaşamamız gerekirken eleştirmeye başlıyoruz. Sponsorlara ilgili bir sorunumuz yok, anlaşılan rakamlarda bir sorun yok. Bu hafta bütün futbolcuların paralarının maaşlarını peşinatlarını dahi bırakmadan, primlerini dahi yatırdık” şeklinde konuştu.
"ANTALYASPOR’DA SPONSOR SIKINTISI YOK"
Bugüne kadar Antalyaspor’da hiçbir transferin sorgulanmadığını ifade eden Başkan Gültekin Gencer, şöyle devam etti:
“Daha dün sponsorluğun detaylarını Emin Gülmezle beraber konuştuk. Geçtiğimiz maçta Antalyaspor’un sık reklamında Antalya Mermer yerine teknikerler çıktı. Teknikerler de Antalyaspor’u şu ana kadar boş çevirmemiş. Bir maçlık izin aldı bir maçlık reklam yaptı, en pahalı locayı satın aldı. Biz buna rağmen ana sponsordan izin alarak o maçta onu çıkardık. Bazı kesimler Antalyaspor’a kim katkı koyacaksa önünü kesmeye çalışıyor. Yönetimdeki bazı arkadaşların yönetime girmemeleri konusunda baskı yapıldığını da biliyoruz. Antalyaspor başarısı için bunları gündeme getirmedik. Tribün sponsorları belli oldu sadece bir tribünün ismi kesinleşmedi” dedi.
Antalyaspor olarak futbolculara 12-13 milyon ödeme yaptıklarını belirten Gencer, “Eto’o ya ödenen paranın konuşulması yanlış. Burada bir tek transfer Eto’o değil. Bütünü takımın transferi var. Bizim bu hafta geçmişte problemli oyunlar ile birlikte 12-13 milyon ödeme yaptık. Eto’o’nun parasının yüzde 50’si transfer yapıldığında ödendi. Geri kalan yüzde 50’si de gelecek hafta ödenecek. Sponsorlar ile ilgili her hangi bir problem yok. Eto’o ile ilgilide bir problem yok. Biz her şeyi Euro bazında konuşuyoruz. Sponsorlar ile de Euro bazında konuşuyoruz. Bununla ilgilide kur farkı diye bir şey yok. Türkiye’deki bütün futbolcular da kur farkı olur. Biz burada Eto’o ile 3 milyon Euro’dan konuşuyoruz, öbür taraftan takımda 11 yabancı futbolcumuzun tamamı Euro anlaşması. Bunların maliyeti iki tane Eto’o ediyor. Gelecek hafta yeni sponsorlar ile lansman tanıtımı yapacağız. Eto’o’nun yıllık alacağı ücretle ilgili sponsorlarla anlaşmazlık var’, şeklindeki haberler gerçeği yansıtmıyor" diye konuştu.
Antalya’nın passoligde rekora gittiğini kaydeden Başkan Gencer, bugün itibariyle passolig üye sayısının 25 bin 500’ü bulduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.