Genç Sporcular Bafra TSO’da

Genç Sporcular Bafra TSO’da

Öğrencilerden TSO yönetim Kurulu Başkanı Recep Durgun’a Makamında ziyaret.

A+A-

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Orta Okulunun şampiyon öğrencileri Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Durgun’ u Makamında ziyaret ettiler.

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Orta Okulu 2012-2013 Eğitim Öğretim yılında Okullar arası spor yarışmalarında 6 takım ve toplam 64 sporcu ile mücadele etmiş, Küçük kızlar Voleybol takımı Bafra birincisi, Küçük erkekler Voleybol takımı Bafra birincisi, Yıldız erkekler futbol takımı Bafra birincisi, Küçük erkekler futbol takımı Bafra ikincisi, Yıldız erkekler Voleybol takımı Bafra dördüncüsü, Yıldız Kızlar voleybol takımı Bafra dördüncüsü, Küçük erkekler Voleybol takımı Samsun dördüncüsü olarak büyük başarı göstermişlerdir.

Okul Müdürü Muhittin Süleymanoğlu gösterilen başarıdan büyük mutluluk ve gurur duyduğunu belirtti. Müdür Yardımcısı Tugay Kökkülünk ise Spora yaptıkları yatırım ve beden eğitimi öğretmenlerinin üstün gayretleri sayesinde başarının geldiğini ifade etti.

Bafra Ticaret Sanayi Odası Başkanı Recep Durgun “Bafra TSO Ortaokulu öğretmenlerini ve öğrencilerini tebrik ediyorum “ dedi.

Durgun “Bafra TSO olarak bu şekildeki Amatör spor faaliyetlerine her zaman maddi ve manevi olarak destek vermeye devam edeceğiz. Ayrıca Okulumuzun öğrencilerinin de gösterdikleri üstün başarılar bizleri çok mutlu ediyor. Okulumuz Öğretmenlerini ve öğrencilerine bundan sonraki çalışmalar için başarılar dilerim” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.