Genç, Seçim Startını Verdi

Genç, Seçim Startını Verdi

Genç, Seçim Startını Verdi

A+A-

Canik’te mahalleleri gezen ve vatandaşlarla buluşan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 1 Kasım genel seçimleri öncesinde AK Parti’ye destek istedi.
Seçim ziyaretlerini başlatan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Cuma namazı sonrası mahalleleri gezdi. Kuzeyyıldızı ve Gaziosmanpaşa Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşan Başkan Genç, çay içip sohbet etti. Türkiye’nin birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğunu belirten Başkan Osman Genç, "Türkiye’miz üzerinde oynanan oyunları 1 Kasım’da birlikte bozalım. 1 Kasım, birlik ve beraberliğimizin sembolü olsun, Türkiye’miz AK Parti ile geleceğe koşsun. Türkiye’nin 2019, 2023, 2053, 2071 ve 2099 hedeflerine çomak sokmak isteyen şer odaklarının olduğuna inanıyorum. Ülkemiz üzerinde oynanan oyunları MHP’li kardeşlerimiz de, CHP’li kardeşlerimiz de çok iyi görmektedir. 1 Kasım’da onların da sağduyulu davranarak tercihlerini Türkiye’nin istikrarından yana kullanacaklarına inanıyorum. İstikrarın adresinin AK Parti olduğu bir kez daha net bir şekilde görülmüştür. İnşallah 2 Kasım sabahı Türkiye’miz istikrar ve büyümesine kaldığı yerden devam edecektir" dedi.
AK Parti iktidarları döneminde Türkiye’nin eğitim, sağlık, ulaşım, turizm, askeri, ekonomi ve ticaret alanlarında olağanüstü gelişimler sağladığını söyleyen Başkan Genç, "Türkiye gözünü 2053’e, 2071’e dikmiştir. Ayrıca ülkemiz dünyada gündem belirleyen saygın bir ülke haline gelmiştir. AK Parti iktidarıyla yakalanan bu büyük başarının devamı için 1 Kasım’da AK Parti yine tek başına iktidar olmalıdır. AK Parti hizmetin adresidir. AK Parti, milletin ta kendisidir. Bizi birbirimize düşürmek isteyenler ve bu güzel ülkemiz üzerinde oyunlar oynayanlar 1 Kasım’da milletin tokadını bir kez daha yiyecektir" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.