GENÇ: “SAMSUN, MANEVİ DEĞERLERİYLE YÜKSELECEK”

GENÇ: “SAMSUN, MANEVİ DEĞERLERİYLE YÜKSELECEK”

Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Osman Genç,

A+A-

Samsun'u ahlaki ve manevi değerleriyle birlikte gelişimini tamamlayan, dünyanın önde gelen şehirleri arasına yükselteceklerini söyledi. 

Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı ve Canik Belediye Başkanı Osman Genç, seçim gezileri kapsamında Fevzi Çakmak Mahallesi ile 100. Yıl Bulvarı'nda esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Esnafları gezen Genç, vatandaşların sıkıntılarını dinlerken, Samsun'u ahlaki ve manevi değerleriyle birlikte geleceğe taşıyacaklarını söyledi. Vatandaşların ilgisiyle karşılaşan Genç, "Samsun, sadece şehirsel ve fiziki çalışmalarla değil, mutlu ailelerin de oluştuğu bir şekilde gelişecek" dedi.
Samsun'un ahlaki ve manevi erozyonda 2., boşanmada ise 3. sırada olduğuna işaret eden Genç, "Bir şehirde aileler mutlu değilse, ahlaki ve manevi değerler kaybediliyorsa, toplumun ve şehrin kültürel özellikleri yitiriliyorsa o şehrin sadece fiziki yönden gelişmesi hiç bir anlam ifade etmez. Çünkü bize göre şehir sadece taş, beton ve çimentodan ibaret değildir. Şehirlerin de ruhu vardır. Biz, ailelerimizi, değerlerimizi de koruyucu çalışmaları ön plana çıkaracağız" diye konuştu.
'Mutlu toplum, mutlu şehir' anlayışıyla her alanda gelişimini sağlayan bir Samsun hedeflediklerini belirten Genç, "Halkımızın istek ve hayallerini dikkate alarak, toplumun tüm kesimlerinin de içinde olduğu bir yönetişim anlayışıyla vizyoner projelerimizi hayata geçirerek şehrimizi yüksek standartta, yatırımcıların tercih ettiği, işsizliğin olmadığı, yaşam kalitesi artmış bir seviyeye çıkarmayı hedefliyoruz. Bu noktada öncelikle ulaşım ve işsizlik problemlerini çözmemizin yanında, ahlaki ve manevi değerleriyle barışık bir şehir oluşturacağız" şeklinde konuştu.

20131129aw000710_02.jpg20131129aw000710_03.jpg20131129aw000710_05-(1).jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.