GENÇ PETROL’DEN DOLMUŞÇULARA BİRLİK İFTARI VERİLDİ

GENÇ PETROL’DEN DOLMUŞÇULARA BİRLİK İFTARI VERİLDİ

Samsun’un Bafra İlçesinde 60 yıldır faaliyette bulunan Ramiz Genç Petrol Bafra’da bulunan 1,2,3,4,5 Nolu Dolmuş Şoförlerine Birlik İftarı Düzenledi.

A+A-

Ramiz Genç Petrol Yönetim Kurulu Başkanı Osman Genç tarafından işyerine verilen iftara çok sayıda dolmuş şoförü katıldı.

İftar öncesi bir konuşma yapan Ramiz Genç Petrol Yönetim Kurulu Başkanı Osman Genç,’’ Ramazan ayı birlik ve beraberlik duygularının en çok yaşandığı aydır. Bu ayda değişik meslek gruplarında hizmet veren arkadaşlarımızla bir arada olmak büyük bir mutluluktur. Bu beraberlikler iftar yemekleri ile sınırlı kalmayacaktır. Bafra İlçesinde halkımıza hizmet veren 1,2,3,4,5 Nolu Dolmuş Hattında çalışan ve dolmuş sahibi olan arkadaşlarımıza iftar vermeyi düşündük.Bizler Merhum Babamız Ramiz Genç adına her yıl bu iftarları veriyoruz. Çünkü o 60 yıl önce kurduğu bu işyerinde aynı hassasiyetle bu konulara dikkat ederdi. Bizde onun izinden bir şeyler yapabilirsek ne mutlu bizlere.’’ dedi.

Bafralı Dolmuş Şoförleri ise; verdiği destek ve gösterdiği hassasiyet için Osman Genç’e teşekkür ederek bu birliktelikten duydukları memnuniyeti ifade ettiler. Duaların edilmesinden sonra İftar yemeği samimi bir ortamda geçen çay sohbeti ile devam etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.