Genç Kanat Üyeleri Hastanedeki Çocukları Ziyaret Etti

Genç Kanat Üyeleri Hastanedeki Çocukları Ziyaret Etti

Genç Kanat Üyeleri, hasta çocukları oyuncaklarla sevindirdi.

A+A-

Genç Kanat Üyeleri, 4 Şubat Dünya Kanser Günü münasebetiyle, Bafra Devlet Hastanesi çocuk bölümünde yatan çocukları ziyarette bulunarak oyuncak hediye etti.

Hastaların motivasyonlarını artırmanın önemli olduğunu belirten Başhekim Ahmet İsmailoğlu; “Bu etkinlik hastalarımızı ve yakınlarını çok mutlu etti. Bu günde bizi hatırlayan THK Bafra Şube Başkanı Osman Genç’e ve yönetimine teşekkür ediyorum” dedi.

Etkinliği gerçekleştiren Başkan Osman Genç; “Çocuklar bizim geleceğimizin teminatlarıdır. Onların hislerini empati yaparak anlamaya çalıştık. Yüzlerindeki tebessümü gördüğümüz hastalar, teşekkür ederek mutlu olduklarını söylediler. Genç Kanat Üyelerimiz gerçekleştirilen ziyarette, hasta ve yakınlarıyla tek tek görüşülerek onlara moral verdi.

13-024.jpg

DÜNYA KANSER GÜNÜ NEDİR?

UICC , Kanser Gününde kanser konusunda farkındalık yaratarak ve eğitim vererek önlenebilir milyonlarca ölüm vakasının önüne geçmeyi hedeflemektedir. Ayrıca hükümetleri ve bireyler kansere için harekete geçmeye davet etmektedir.

Dünya Kanser Günü ilk kez 2005 yılında Uluslararası Kanser Kontrol Örgütü (UICC) tarafından düzenlenmiştir. Aynı yıl ülkemizde de Türk Kanser Araştırma ve Savaş Kurumu Derneği tarafından başlatılmış, Dünyada ve ülkemizde kanser konusundaki en büyük kampanyalardan biri olmuştur.

100-003.jpg

15-017.jpg

14-020.jpg

12-041.jpg11-061.jpg

10-078.jpg

9-083.jpg

8-121.jpg

7-172.jpg

6-246.jpg

5-338.jpg

3-691.jpg

2-836.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.