Genç çiftçi Recai Keskin, Sizleri kendi kendimizi yönetmeye davet ediyorum

Genç çiftçi Recai Keskin, Sizleri kendi kendimizi yönetmeye davet ediyorum

Samsun Omü mezunu olan Bafra Ziraat Odası Başkan adayı Keskin, ‘Yaşamın devam edebilmesinin en temel etkeni milli ekonominin yapıtaşı Tarımın emekçileri değerli çiftçilerimizi Cumhuriyetin bize kazandırmış olan kendi kendimiziyönetmeye davet ediyorum'dedi

A+A-

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi mezunu olan Bafra Ziraat Odası Başkan adayı Recai Keskin, ‘Yaşamın devam edebilmesinin en temel etkeni milli ekonominin yapıtaşı Tarımın emekçileri değerli çiftçilerimizi Cumhuriyetin bize kazandırmış olan kendi kendimizi yönetmeye davet ediyorum’ dedi.

ZİRAAT ODASI ÇİFTÇİLERLE BİR KÖPRÜ YOLUDUR

 Bizim sesimizin daha net çıkması emeklerimizin çabalarımızın mücadelemizin savunucusu devletle Türk çiftçisinin arasındaki köprü olan ziraat odasının gerçek manada çalışması, köprünün eksik taşlarının tamamlanması, bu zamana kadar Bafra’da gerçek manada tarım yapan hiç bir çiftçinin Ziraat Odası ve yönetiminde söz sahibi olmadığı, dönemleri geride bırakmak için 1 Şubat günü  Bafra Ziraat Odası’nda kurulacak olan ziraat odası delege seçimlerinin icra edileceği sandıklara bütün emekçi çiftçi üretici dostlarımızın katılımını özellikle rica ediyorum.

KENDİ KENDİMİZİN SESİ OLALIM


Bafra Ziraat Odası Başkanlığı olarak kendi kendimizin sesi olalım diyen Keskin şöyle devam etti, ‘’Bafra için yapılan tüm çalışmalarda çiftçilerimizin haberi olacak ve kendi kendimizin sesi olma yolunda ilerleyeceğiz. Burası çiftçilerin kendi evi birçok çiftçimiz daha ziraat odasının yolunu bilmiyor. Bizler bunun önüne geçerek kendi sorunlarımızı kendi içimizde çözüp en hızlı şekilde çözüme kavuşturacağız. 

OYLARINIZA TALİBİM

Bafra Ziraat Odası başkan adayı Recei Keskin, ‘’1 Şubat günü yapılacak olan Ziraat Odası Başkanlık seçiminde ben ve yönetimim sizlerden görev talep ediyoruz. Bizler çiftçilerimizin sorunlarını bilen, bu sorunlar için neler yapılabileceğinin çözümlerini bulan bir anlayışla yönetime gelmek istiyoruz. 1 Şubat günü inşallah yeni bir anlayış, yeni bir yönetimle sizlerin desteği ile daha güzel bir Ziraat Odası için yola çıkacağız’ dedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.