Genç Çift Huzurevinde evlendi

​​​​​​​Jandarma Astsubay Fazlı Öztürk ve Banka Personeli olan Melek Şahin her hafta ziyaret ettikleri Huzurevinde hayatlarını birleştirdiler.

A+A-

Fazlı Öztürk Barış Medya Grup Muhabirine yaptığı açıklama da,  "Biz eşimle Bafra 75. Yıl Huzurevine yaşlılarımızı ziyarete her zaman geliyoruz. Onların sevinçlerine ortak oluyor onlarla seviniyoruz. biz istedik ki bu mutlu günümüz de onlarla beraber olalım biz onların mutlu gününde yanlarında oluyoruz onlarda bizim mutlu günümüz de yanlarımızda olsun istedik. Biz yaşlılarımızı önemsiyoruz, onların mutlu olmasını istiyoruz hayatlarının anılarında yer almak istiyoruz ve bu isteğimizi de gerçekleştirdiğimize inanıyorum. Çok mutluyuz dedi.

Melek Şahin ise, Burada olmak çok güzel, böyle mutlu günü burada yaşamak çok anlamlı. Yakın zaman da arkadaşlarını kaybettiler biraz olsun o kötü anıyı akıllarından silmek ve mutlu bir gün yaşatmak için bugün Huzurevinde evlenmeye karar verdik mutluyuz" dedi.

Huzurevinde yaşayan Şahin Dursun ise, Bu mutlu günlerinde burada evlenmeleri bizleri çok mutlu etti. Bu iyi kalpli çocuklarımız inşallah ömürleri boyunca mutlu olur dedi.

Nikahları kıyılan gençlerin nikah defteri Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen tarafından geline verildi.

Daha sonra davetliler ve yaşlılar çalınan şarkılarla gönüllerince oynadılar.

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum