Genç Bozkurtların Yayla Şenliği

Genç Bozkurtların Yayla Şenliği

Milliyetçi Hareket Partisi Alaçam ilçe teşkilatının ilkini düzenlemiş olduğu Yayla Şenliğinde,

A+A-


Türk milletinin yarınları olan gençleri tanıştırma ve kaynaştırma amacıyla Urgancı yaylasında tertiplenen piknik programına çok sayıda gençlerin katılması İlçe başkanı Ersin KICIR’ı memnun etti.


           Genç Bozkurtların katıldığı yayla şenliğine MHP Samsun il başkanı Şaban KILIÇ’ın, Alaçam Belediye Başkanı İlyas ACAR MHP Alaçam İlçe Başkanı Ersin KICIR ve yönetim kurulu üyeleri katıldı şenlik şölen havasında gerçekleşti.
Bundan sonraki yıllarda da, tıpkı Kayseri Erciyes şenlikleri gibi daha kapsamlı olarak yapılacağını beyan eden Ersin başkan, Alaçam’da milliyetçi hareket partisi olarak gençlik kollarının da kurulmuş olduğunu söyledi.


Bu şenlikte emeği geçen yönetici ve dava arkadaşlarına da teşekkür etti. Daha sonra Başkan Ersin KICIR gençleri ocak başı adabıyla toplayarak ülkücülüğün özünün efendilikten geçtiğini belirterek: “MHP'nin Türk milliyetçiliği fikrini ülkü edinmiş, 21. asrı Türk asrı yapmak için yola çıkmış bir parti olduğunu ve Alaçam’da bu duyguların ateşleneceğine inanıyoruz.  Ülkücülüğün temeli islam inancı ile Türk Milletine sahip olduğu milli, manevi, kültürel ve tarihi değerleri hayata geçirilmeye çalışmıştır. Buradan anlıyoruz ki ülkücülük kuru bir ırkçılık davası değildir. Ülkücülük milliyet duygusunu reddeden bir ümmetçilik de

. Ülkücülük, her milletin kendi öz değerlerine sahip çıkmasını tabi gören, Türklüğün milli ve manevi değerlerini kaynaşmasından meydana gelen Müslüman Türk milletinin milletler yarışında en öne geçmesini istemek, çalışmak ve bu ülküyü hayat tarzı haline getirmektir. Ülkücülük, her insanı yüce Allahın bir emaneti olarak görmeyi emreder. Ülkücüler, mensubu bulundukları Türk milletini layık olduğu maddi ve manevi zenginliklere kavuştururken, birlikte yaşadıkları her insanı kutsal bir emanet olarak korur, geliştirir ve mutluluğuna katkı sağlar. Kesinlikle ayrıştırıcı değil, birleştiricidir. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE” diyerek sözünü bitirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.