GENÇ BAFRASPOR YAZ OKULU ve SEZON AÇILIŞI

GENÇ BAFRASPOR YAZ OKULU ve SEZON AÇILIŞI

Samsun Amatör U Ligi takımlarından Genç Bafraspor, yeni sezon ve yaz spor futbol okulunu başlattı.

A+A-

Bafra Suni Çim Saha'daki açılışa, sporcular yoğun ilgi gösterdi. Genç Bafraspor Kulüp Başkanı Nail YALDIR ve Yönetim Kurulu üyeleri ile antrenörler açılışta hazır bulundular.

Genç Bafraspor Kulüp Başkanı Nail Yaldır; sezon ve yaz okulu açılışıyla ilgili olarak şunları söyledi :

" İnşallah sakatlık olmaz. Gayemiz, gençlerimizi kötü alışkanlıklardan alıkoymak için kulüp olarak elimizden gelen gayreti göstermektir.

Hocalarımız; ellerinden geldiği kadar meşakkatle ve iyi bir şey yapmaya çalışıyorlar. Bafra' da bu işe de artık fazla gönül veren de yok. Çocuklara hiç destek veren de yok. Maddi ve manevi hiçbir destek de yok.

027.JPG

YALDIR :BAZI AKREPLER ÇIKTI, MADDİ, MANEVİ DESTEK YOK

Geçmişte; siyasiler söz verdi, hiçbiri yerine getirilmedi. Bunun nedeni de kendilerinin özel ve şahsi meseleleridir. Yani güzel bir şey olsun istedik, ortaya çıktık. Biz her türlü taşın altına elmizi koyduk ama maalesef bazı akrepler çıktı. Spora hizmet ediyoruz diyorlar ama maalesef her şey ortada.

BELEDİYE DESTEK VERMİYOR

Hayırlı olsun, en güzel şekilde çocuklar sezonu geçirsin. Herkes çocuğunu getirsin. Samsun' da liglere de devam edecekler. Belediye' den biz zaten yardım almıyoruz. Almıyoruz derken, vermiyorlar zaten. Vereceğiz diyorlar, verdikleri de yok. Biz artık keni maddi olanaklarımızla; eş, dost desteğiyle böyle götürmeye çalışıyoruz.

Allah razı olsun, çocuklarımız için hayırlı olsun. "

Genç Bafraspor Antrenörlerinden Galip ES ise şunları söyledi :

ANTRENÖR ES: U LİGLERİ' NE HAZIRLANIYORUZ

" Biz 2019-20 U Ligi' ne hazırlanıyoruz. İlk etapta U 15 ve U 17 Ligi oynanacak. Ağustos ayını ortasında 18 / 19 Ağustos gibi oynanacak. Kuralar henüz çekilmedi. Temmuz ayının 20' sinden sonra çekilir diye düşünüyorum.

Böylece arkadaşlarımız, gençlerimiz toparlanıyorlar. Bafra' dan her sene üç, dört takım liglere katılıyor. Biz de U 15 ve U 17 Ligleri için çalışmalara başlıyoruz. İnşallah sonu hayırlı olur diye düşünüyorum. Teşekkür ederim. "

Haber ve fotolar : Oktay ZERRİN- Bafra

034.JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.